Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

B1/B203 B21/B3s Label Printer Veekindel Ja Anti-Õli Rebenemiskindlast Hinnasildil Puhta Värvi Kriimustuskindel Silt Raamat

Laos
€5.63 €3.66

Sku:

n61478

Sildid:

1. Kuumuskindlusega: ribaprinter termilise kauba hinna materjal toidu kleebis on hea kuumuskindlusega pärast erilist ravi, ei ole deformeerunud või kahjustatud tõttu kõrge temperatuur termiline trükkimise seadmed.

2. Hea asetamine efekt: Läbi optimeerida tootmisprotsessi, kleebis on suurepärane asetamine mõju ja võib jääda pinnale erinevate kaupade ilma alla maha ja jättes ilma jäänud liimi.

3. Selge trükk: pinna toit kleebised termilise kaupade hinnad on sile, mis suudab tagada, et trükitud triipkood oleksid selgelt nähtavad ja lihtne kindlaks teha, oluliselt parandada tõhusust kauba juhtimise ja müügi.

4. Self-adhesive vöötkoodi märgistuse raamatus on tihe kate, ei paista trükkimine lindi hüpata grid, ja baar-kood on trükitud selgelt, mis võib nõuetele toidu pakendite tööstuse label kvaliteet.

5. Lai kasutusvaldkond: ribaprinter termilise kauba hinna toidu kleebised saab kasutada supermarketid, kauplused, varude juhtimise ja teisi stsenaariume, ja on ideaalne töötlemise kauba hinna sildid ja baar kood sildid.

6. Materjal: PVC liim

7. Värv: valge

8. Pakett sisaldab: 1 Label Raamat

Brändi Nimi SD&HI
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut