Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Bassein Kontrollklapp Selge Koda Vaadata Flapper Armatuuri Komplekt 2 Tolli Ujulad

Laos
€42.72 €29.91

Sku:

n63150

Sildid:

Bassein Kontrollklapp Selge Koda Vaadata Flapper Armatuuri Komplekt 2 Tolli Ujulad

Bullet Punkte: Praktilised Vahendid: Bassein kontrollklapp 2 tolli Paigaldatud vee pumba väljalaskeava.Vältimaks vee voolu tagasi, ja kahju, et pumba tiivik.See on must-have aksessuaar basseinid.

Suurepärane Lõng: kontrollklapp 2 pool Tolli valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja PVC materjal.Kõrge temperatuur ja korrosiooni takistus.Toetada inimeste pikaajalise kasutamise.

Läbipaistev Disain: Kontrollklapp Basseini.Läbipaistev Disain - kontrollklapp basseini.Voolu vedelik võib täheldada.Võib puhastada lisandeid blokeeritud check valve.

Praktiline töö põhimõte: kontrollklapp basseini pump töötab automaatselt ja plaadi avab surve all vedelikku voolab indirection.Kui vedelik voolab vastupidises suunas, rõhk vedeliku ja kehakaalu plaadi töötavad koos, et kohaldata iste katkestas voolu.

Lihtne Paigaldada: Bassein Kontrollige, Ventiil vee sisselaskeava/outlet on 2-tolline mees/Briti universaalne liides.Lihtsalt kanna liim ühtlaselt paigaldamisel.Sisestage väljaspool PVC toru sisse sees check valve.

Kirjeldus:

Kontrollige ventiili basseini pump töötab automaatselt ja plaadi avab surve all vedelikku voolab indirection.Kui vedelik voolab vastupidises suunas, rõhk vedeliku ja kehakaalu plaadi töötavad koos, et kohaldata iste katkestas voolu.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Läbipaistev nähtav kontrollklapp

Toote materjal: ABS+PVC

Liidese suurus: umbes 63MM/2.48 aastal

Toote Kasutamine: Paigaldatud vee pumba väljalaskeava, takistada vee voolu tagasi, ja kahju, et pumba tiivik

Värv: Sinine & Valge

Pakendi Sisu:

1 x Bassein kontrollklapp

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut