Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sõdalane Nahast Konn Vöö Omanik Keskaja PU Nahk Daggers Konn Vintage Nahast Scabbard Fantaasia Ajalooline Cosplay

Laos
€7.30 €5.11

Sku:

n63166

Sildid:

Keskaegne Konn on suurepärane valik cosplayers, kes otsivad stiilne viis läbi oma keskaegseid relvi.Valmistatud kõrge-kvaliteet tehiskiududest nahk, see konn on vastupidavad ja neid saab sobitada igasuguseid cosplay kostüümid.

Toote Nimetus: Keskaja Renessansi Nahast Mantel

Kaal: 125g

Kangas: PU nahk

Värv: must, pruun

Kohaldatava vöö suurus: saab läbida 5cm laius sisemise vöö

Kohaldatava laius: 5-9cm laius võib kasutada (reguleeritav)

Nimekiri:

PU Nahk Konn x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Lahendus: Featuring reguleeritav laius disaini, meie PU Nahk Konn on kooskõlas 5cm lai sisemine vööd kõik suurused, lisades uue taseme mugavuse oma igapäevaellu.

2.Lihtne kasutada: See PU nahk konn on must-olla iga cosplay entusiast.See on kerge kaal ja saab salvestada kuhugi, mistõttu on mugav ja lihtne kasutada.

3.Paindlik ja Usaldusväärne: Seda kunstlik nahk konn on ideaalne tahes ja scabbard.Oma kasutajasõbraliku disaini, mida saab kergesti riputada see oma vöö, mistõttu on mugav ja kättesaadav igal ajal.

4.Kõik-sobib: Kleit üles kõik cosplay kostüüm meie PU nahk konn.See on täiuslik sobi laius 5-9cm.Mitmekülgne ja lihtne sobitada, see täiendab eri cosplay varustus stiili.

5.Lai Rakendus: Tõsta teie mängida mängu meie mitmekülgne PU nahk konn.Sobib meik pooled ja etapi etendused, see mahutab erinevat tüüpi.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut