Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

DIY Tamme Puidust Kolmnurk Raamat Ülejäänud Omanik Koos Kohvi Juua Klaasi Hoidja Jõulud Sünnipäeva Kingitus

Laos
€24.54 €12.27

Sku:

n64954

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Looduslik Stiilis: "Meie tamm raamatu omanik lisab puudutus elegants oma lugemisel ruumi selle moes solid color design.Loodus-ja trendikas stiil vaevata täiendab mis tahes decor.

2.Ruumi Kokkuhoiu: Hoidke oma laua korras ja korraldatud selle tamme raamatu omanik, et saab salvestada raamatud kompaktne disain.Vabaneda segadusega ja hoida oma töölaud puhas.

3.Kauakestev Elegants: Meisterdatud tahke tamm, meie raamatu uhke omanik vastupidavus ja takistab niiskuse ja vigastuste eest.Tema pehme, kvaliteetne puidust selja oma raamatuid kriimustusi.

4.Lai Kasutusala: See tamm raamat valdaja ei ole ainult korraldamiseks raamatud, vaid ka kaunistades oma kodu koos selle looduslike ja elegantne disain.See on mitmekülgne dekoratiivsed tööd.

5.Kingitus Valik: Rõõmu oma lapsed selle vana tamme raamatu omanik!Tema hubane ja füüsiline disain muudab suurepärane kaaslane igale seiklus.Ideaalne lastele, sõpradele ja perekondadele.

Kirjeldus:

Seda kindlat värvi Tamm Raamatu Omanik on täiuslik lisaks kõigile laual või laual.Selle kõrge kvaliteediga puit on tagada, et sinu raamatud viibimise puhas ja korras, samas ka teenindada nii armas kaunistamiseks.

Kirjeldus:

Toote materjal: puit

Toodete Nimekiri:

1*Tamme Raamatu Omanik

Märkused:

1.Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2.Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Materjal Plast
On Nutikas Seade no
Teema PUU

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut