Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tuya Wifi Smart Õhu Kvaliteedi Analüsaator PM2.5 PM10 LCD Ekraan Temperatuuri Jälgimise Smart Home Gaasi Detektor

Laos
€101.28 €69.89

Sku:

n64977

Sildid:

[Iga Kodu-Tervise]- On teie pere kannatab PM2.5 põhjustatud saaste keetmine, põletamine kaminad või suitsetamisest?Jälgides tahkete osakeste saaste, Õhusaaste Detektor aitab teil teada, kui et muuta oma kodu õhu filter, et vähendada PM2.5 reostuse luua tervislik elukeskkond.

[Jälgida Õhusaaste]- See Kodu õhukvaliteedi Monitor lood rohkem peamised tegurid, mis mõjutavad tervist oma sisekeskkonda nagu peen tolm (PM2.5/PM10/PM1.0), temperatuur, niiskus.See võib selgitada saasteainete, mis seavad ohtu oma tervise ja aitab teil võtta leevendavaid meetmeid või parandusi.

[Saada Vaidlustatavad Teadmisi]- Jälgida siseõhu kvaliteeti teie kodu, kontori, auto, hotelli tuba-ja rohkem meie tasuta Smart Elu app, ja saada reaalajas ja ajaloolisi andmeid täpselt.Kui tuvastatakse, et keskkond on halb, Smart Elu app teavitame teid koheselt.Vaadata personaalseid nõuandeid, et saavutada paremaid otsuseid tervise parandamiseks oma ruumi.

[Äratundmiseks]- vabaneda vaeva keerukate lugemist!LED-ekraan on värv kodeeritud (roheline, kollane ja punane), mistõttu on lihtne selgelt identifitseerida.Roheline näitab hea õhu kvaliteet; kollane tähistab mõõdukat õhu kvaliteet; punane näitab, ebatervislik õhu kvaliteet.

[Kontrollige Õhu Kvaliteet Anytime & Kõikjal]- power on palm teie käsi.Lihtsalt laadige alla meie tasuta Smart Elu app telefoni, et vaadata oma siseõhu kvaliteedi igal ajal ja kõikjal. (Märkus: Smart Elu rakendus ühildub ainult 2.4 G, Wi-Fi, ei toeta 5.0 GHz, Wi-Fi.)

Funktsioon:Kodus terve süsteem

Kasutamine:PM2.5/PM10/PM1.0-temperatuuri ja niiskuse alarm

Värv:Valge

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1x õhukvaliteedi Monitor

1x USB laadimiskaabel

1x ingliskeelne kasutusjuhend

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut