Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Laadija Sigaretid Kergem Adapter 3 Sigaretid Kergem Pistikupesad Max Väljund 120V Kiire Laadimine Multi-Port USB Adapter Auto

Laos
€15.00 €7.50

Sku:

n65182

Sildid:

See USB autolaadija adapter koos sisseehitatud kergem tagab stabiilne ja pidev laadimine, kaitstes sisemised osad.Kergesti rahuldada oma igapäevaseid vajadusi sõiduki elektrooniliste seadmete traceless millega ja paindlikkust.Lisaks, see vähendab tõhusalt tekitatud kahju ebanormaalne toide.Jääda pingestatud, õues koos selle käepärase auto lisaseade.

Toote nimetus: laadija

Toote materjal: ABS

Sisendpinge: DC 12V/24V

Koguvõimsus: 120W

Toote kaal: ca 120 g

Juhtme pikkus: 60cm (23.62 tolli)

Toote suurus: 9.5*5.5*3CM (3.74*2.16*1.18 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Pakkeleht:

1* Autolaadija Sigaretid Kergem Adapte

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidev Võimsus: mis integreerimine tääk disain, see auto laadija suitsetab kergem adapter ei lõdvestada isegi auklik mägiteed, tagada stabiilne ja pidev laadimine.Samuti on tugevdatud anti-slip šrapnell mõlemal küljel, et takistada adapter allakukkumist.

2.Meelerahu: Kaitsta oma seadmeid välitingimustes meie Auto Laadija Sigaretid Kergem Adapter on täiustatud kaitse.Sisseehitatud smart chip ja intelligentne ohutuse core vältida liigset maksustamist, ülem -, - ja ülekuumenemise ohutu ja usaldusväärne laadimine.

3.Täiustatud Aku Jõudlus: Varustatud USB laiendamine liides ja 120W suure võimsusega, see auto laadija suitsetab kergem adapter tagab tõhusa laadimine kuni kolm seadet samaaegselt.Ideaalne kõikidele teie sõiduki elektroonilised vajadustele.

4.Mugav Kohandamine: Rätsepa asendis ja nurga oma auto laadija suitsetab kergem adapter, et oma eelistusi tundma.Kasutades traceless kahepoolne teip, lahendage kuskil autos ilma jättes ühe märgi või kriimustada.Naudi parimate paindlikkust, on see vastupidav ja usaldusväärne laadija.

5.Võimsus Kaitse: Maksimeerida oma laadimise tõhusus meie Auto Laadija Sigaretid Kergem Adapter.Ta kasutab arenenud tehnoloogiat efektiivselt reguleerida toide, vähendades kahju, et oma auto ja seadmed.Sisseehitatud süütenööri kaitse, see tagab pikaajalise tulemuslikkuse ja ohutu sõidu.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut