Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vee Laine Pits Ees juustest Parukad 38 Tolline HD Läbipaistev 360 Pits Eesmise Parukas Must Naiste Brasiilia Eel Kitkutud Pits Parukas

Laos
€220.37 €68.31

Sku:

n67224

Sildid:

Q1.On juustest ?

Jah !Juuksed on lõigatud ühe doonori täis küünenaha joondatud ,nr happe vanni ,looduslik töötlemata .See on 100% päris inimese juuksed võivad olla värvitud ,pleegitatud , võib ka lokkis , sirgeks .

Q2.Kas juuksed kadumas või sasipundar ?

Ei !Juuksed on kahekordne kude kudumine saab vältida kadumas .Ja kui küünenaha vastavusse teha see ei ole lihtne sasipundar .See võiks kesta vähemalt 6 kuud , samuti on rohkem kui üks aasta, kui sa hoolitseda seda hästi .

Q3.Miks juuksed on mõned hallid Juuksed ?

Nagu virgin juuksed , meil hoida oma esialgsel kujul .Me noppida hallid juuksed enne pakkimist , kuid palun mõista seal võib olla mõningaid minimaalne olemas kimbud .

Q4.Kui palju kimbud piisavalt head ?

Alati kolm kimpu piisavalt kaotab pea, kuid see peaks vastavalt teie pea suurusele .Soovitame teil lisada rohkem ühte või kahte kimbud, kui sa tahad seda väga täis või kui on valida pikema pikkusega üle 18 tolli .

Q5.Kui tihti saan ma peske mu Juuksed?

Saad pesta juukseid nii tihti kui soovid.Ma soovitan teil puhastada juuksed 2+ üks kord nädalas koos sulfate tasuta tooteid, et hoida juuksed siidiseks, toidetud, pehme ja kontrollitav.Vältige tea tree ja mint šampoonid, sest need võivad põhjustada laiendeid matt, kui shampooing.Proovige kasutada tooteid, mis on mõeldud, et detangle ja niisutab, sile, sära ja kaitseb lõhenenud otsad.

Materjal Hinne Remy Juuksed
Materjal Juustest
Cap Suurus Keskmine Suurus
Valmistatud Meetod Käsitsi Seotud
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Sobiv Suremas Värvid #27
Pits Parukas Tüüp Pits Ees Parukad
Päritolu BR(Päritolu)
Brändi Nimi PALJU
Värvi Pits Läbipaistev
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Saab Permed Jah
Toote Tüüp PARUKAS
Parukad Pikkus pikk
Tekstuur Vee Laine

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut