Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Gnomes Täistopitud Nukk, Plüüš-Gnome Pehmed Mänguasjad Gnome Palus Pehmed Mänguasjad, Faceless Nukud Kingitused, Kaunistused Tüdruk, Poiss, Lapsed, Lapsed

Laos
€5.35 €3.74

Sku:

n67404

Sildid:

Kõik kodus oleks kasu meie Päkapikke Täistopitud Nukk!Need ilusad kaunistused on suurepärane edendamise mõttes traditsioon, sest nad on lihtsad kasutajad ekraan ja valmistatud nii, pehme -, plüüš.See palus nukk on must-olla igaüks, kes armastab mesilasi ja on tagatud, et lisada võluv puudutage ühegi ruumi!

Kirjeldus:

Nimi: Gnomes -, Plüüš-Mänguasi

Pakendi suurus: (ligik.) 25*9*6cm/9.84*3.54*2.36 tolli

Kaal: 145g

Materjal-Plüüš

Pakkeleht:

1*Gnomes -, Plüüš-Mänguasi

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav kasutada: Need gnomes palus mänguasjad on lihtne panna ja hoiustada.Nende kompaktne suurus muudab need ideaalne pukeutumalla iga nurga oma kodust ilma probleemideta.Kas sa panna neid, raamaturiiul või aknalauale, nad ligunema veetlev touch cuteness kõikjal, kus soovite kuvada.

2.Ilus Decor: Need gnomes palus mänguasjad on ideaalne luua pidulik õhkkond oma kodus.Võite kasutada neid kaunistada oma elutoas, magamistoas, köögis või aias.Nad on ka suured kingitused ja kaunistused Lihavõtted, kevadel pooled, ja pulmad.

3.Serveeri Pikka Aega: Meie Päkapikke, Plüüš-Mänguasi, mis on korduvkasutatavad ja pehmest palus ja vastupidav materjal, ideaalne pikaajalise mänguaeg.See on naha-sõbralik, pisar-vaba, ja fade vastupidav.

4.Hea Loodab Sind: Ilus Soovi Gnomes -, Plüüš-Mänguasi, ilus vintage esindus kaitse ja õnn, aitab levitada positiivsust.See on ornament oma maja, tegevuskoht, või sõiduk.

5.Loominguline Kingitus: see jumalik -, plüüš-mänguasi, gnome, üllatus oma lähedastele!Iga kord, alates pulmad, et sünnipäevad on ideaalne nukk anda talle nagu praegu.See on ideaalne kõigile, kes naudib armas kollektsiooni, sest tema armastust otsima.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut