Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Katuse Ladustamise Abimees Auto Lakke Lasti Net Võrgusilma Tasku Auto Camping Tarvikute Ladustamise Kott Katusega Telk

Laos
€13.97 €7.69

Sku:

n6831

Sildid:

Kirjeldada:

1. Ümberehitatud Auto Lakke Lasti Neto:

Uuendatud neljanda põlvkonna auto lakke lasti net on 9 fikseeritud tugevdamine, rihmad, mida saab paremini remont esemed ja tõhusalt vältida objektide longus või alla.Ärge blokeerige peeglid, ohutu sõidu.Tasku on lisatud double-layer võre kahe otsaga tõmblukk disain võimaldab teil salvestada objekte, lihtsalt ja vabalt.

2. Pikendab kinnitatud köis, mis sobib kõige sõidukid:

Kui Kaskawise Auto Katuse Ladustamise Korraldaja laieneb 26 tolli / 66 cm, koos millega juhe, kõrgus 31.5 x 21.6 tolli (umbes 80 x 54.9 cm), ja mahub 4 käepide laes silma ladustamine, nagu autod, džiibid, Maasturid, ja rohkem.Suur pikamaa reisi ja telkimine.

3. Ruumi kokkuhoiu ja suure võimsusega:

Ümberehitatud MAASTUR auto lakke ladustamise net bag on 4 millega pandlad, beebi tekid, laste mänguasjad, kudede ja muu valgus-tühi-tähi saab panna MAASTUR lae ladustamise net, disain aitab koht palju ebakorrapärase kujuga esemed, Läbipaistev silma disain, siis sa võid kergesti leida oma asju, selle asemel, et indekseerimise tagaistmel auto, et neid leida.

4.Lihtne paigaldada, autod, et vaja nelja käepidemed:

Lae Ladustamise Kott on 4 kinnitusvahendid, et turvaline auto hoidmine korraldaja.Sa lihtsalt vaja, et hoida luku ja kinnita turvavöö.Auto storage manager asub ülaosas pea.Plus, see on piisavalt tugev, et toetada tavalised esemed kahju tekitamata. (Märkus: Auto Storage Manager saab paigaldada autod 4 käepidemed, kuid mitte kolm.)

5. Vastupidav topelt võrgusilma kott ja ideaalne kingitus:

Katuse pagasi võrgusilma kott on valmistatud kõrge kvaliteediga polüester võrgusilma riidest, mis on vastupidav ja lihtne teha.See lasti võrgusilma kott on ideaalne kingitus sõpradele ja perele.Täiuslik auto aksessuaar pikka reisi ajal telkimine ja puhkus.

Kirjeldus:

Toote suurus: 31.5 x 21.6 cm (ca. 80 x 54.9 cm)

Toote kaal: 350g

Toode värv: must

Pakett sisaldab:

1tk*Auto Lakke Ladustamise Neto

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.

Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Katuseraamid & Kastid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut