Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Jõulud Valgus Klambrid-Klambri Konksud Kõik Ühes Klambrid 100Pack, Universaalne Vihmaveerennid Ja Klibu Clip Konksud Riputamiseks C7 C9 Ja Tuled

Laos
€17.49 €13.47

Sku:

n6851

Sildid:

Jõulud Valgus Klambrid-Klambri Konksud Kõik Ühes Klambrid 100Pack, Universaalne Vihmaveerennid Ja Klibu Clip Konksud Riputamiseks C7 C9 Ja Tuled

100 Pack Jõulud Tuled Klambrid: Piisavalt teile kaunistada oma kogu maja, mahutab koos E12, E17 alus ja muud mini tuled string, poolläbipaistev, puudub alaline jooksul läbi öö väljapanek.

Vaevatu Lihtne Rippus: hüvasti vaeva sassis juhtmed ja õhukesest klippe.Meie kõik-ühes vihmaveerennid klippe rippus väljas tuled kindlalt hoidke oma puhkus tuled olemas, mis võimaldab teil pingutuseta riputada neid mööda katused, vihmaveerennid, aiad ja rohkem.Mingeid tööriistu vaja.

Kõik Ilm Vastupidavuse ning UV-kindel: Meisterdatud kvaliteetseid materjale, nende vihmaveerennid valgus klippe väljaspool string tuled on ehitatud taluma erinevaid ilmastikutingimusi, UV-vastupidavad, säilitades oma tuled kindlalt paigas aastaringselt, isegi ajal vihm, lumi ja tuul.

Praktiline ja Paindlik: Kui lõikamine tuled 10-20 tolli kaugus või rohkem, kuni 150 jalga pikk festival tuled string võib olla korraldatud.Need vihmaveerennid, konksud on väga praktiline ja paindlik, et rahuldada oma vajadusi.

Laialdaselt Kasutatakse: Sobib kasutamiseks nii sise-ja välistingimustes, need jõulud valgus konksud on ideaalne kaunistus teie kodus, kontoris, aia-või muu ruumi, kuhu soovite lisada puudutus puhkus cheer.

suurus: 8.5 cm

Materjal: plastik

värv: Läbipaistev valge

Pakendi Sisu:

100 x Jõulud Valgus Klippe

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut