Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Laagri Määre Määre Toru Tõmblukk Vaha Määrdeaine Veekindel 10ml Multi Purpose Grease 10TK Silikooni Määrdeaine Metalli

Laos
€14.64 €7.31

Sku:

n70953

Sildid:

Kirjeldus:

Meie Laagri Määre on tehtud, et tagada kiire reageering määrimine peab oma laagrid.See võtab ära niiskuse metalli-ja poorid, pikendada nende eluiga.Kotid, meie toode on sisuliselt määrdeõli, et hoida oma masin töötab sujuvalt, ilma vaheajata.

Kirjeldus:

Toote suurus: umbes 3*3*8cm|1.18*1.18*3.14 tolli

Materjal: Määre

Maht: 10ml

Pakkeleht:

Tõmblukk Määrdeaine x 10

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vähendada Hõõrdumist ja Kulumist: Kaitsta oma metallist seadmete kahjustuste eest koos veekindla määrdega.Selle valemi vähendab hõõrdumist ja kulumist, tagab sujuva töö lukuga ja haarab ja pikendada nende eluiga.

2.Suurepärane Anti-rooste Funktsiooni: See veekindel määre on kiire levik, mis võtab ära niiskuse metalli-ja poore, takistab rooste kohta metalli pinnale.Samuti moodustab tiheda kaitsekihi, mis tagab pika kasutusea oma seadmed.

3.Sügavalt Tungida: Meie Veekindel Määre uhke kiire reageerimise valem, mis tagab sügavale tungimist, mille tulemuseks on tõhus ja pikaajaline määrimine teie lukuga ja muud metallosad.

4.Mitmekülgne Lahendus: Veekindel Määre on must-olla igas majapidamises, kui seda saab kasutada mitmesuguseid tooteid.Kas teil on vaja õlitada lukuga ja klõpsatusega oma kotid, rahakotid, seljakotid, või sukelduda sobib, või sa tahad teha oma kleite ja muid riideid tööd hästi veega, see määre teeme tööd.

5.Usaldusväärne Määrimine: Naudi sügav ja kestev määrimine omaduste meie Veekindel Määre.See on teinud võimalikuks sisuliselt määrdeõli, mis läbib arenenud destillatsioonil tehnoloogia täiustamine, kasutades mineraalne baasõli ohutu ja usaldusväärne kogemus.

Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Veekindel Tõmblukk Lube Metallist Lukuga
Toote Tüüp Määrdeained

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut