Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

20Pcs Kokkupandav Kinga Kasti Hoidmine Valge Juhul Kerge Plastikust Kets Konteiner Korraldaja Virnastatavates Hammas Konteinerid Sahtlit

Laos
€123.58 €61.79

Sku:

n7574

Sildid:

Spetsifikatsioon

Värv: Valge

Kuju: Ristkülik

Stiil: Kaasaegne

Materjal:PP

Assamblee Kohustatud: Jah

Paigaldusviis: Põranda Mount

Ukse Stiilis: Flat Panel

Suurus: X-Large

Ühikute arv: 20

Iga Toote Mõõdud: 23*33.3*14cm/ 9*13.1*5.5 aastal

Peamised Omadused

Ehitada Viimati: Kõrge kvaliteediga PP on tugev ja vastupidav, et tagada, et see säilitab suurepärane funktsioon pikka aega ja peavad ajaproovile vastu.

Lihtsalt Segusid Oma Kodu: valge värviskeem võib kergesti sobituvad eri stiilis stseenid.Lisaks saab stack need 20 kinga kasti erinevaid kujundeid vastavalt oma mööbli paigutus ja eelistus, et näidata erinevaid stiile ja suurendada ruumi disaini.

Ekstra Suur Mahutavus: Euroopa 9*13.1*5.5 tolline suur kinga display box on suur salvestusmaht salvestada erinevaid kingad, nagu saapad, vabaaja jalatsid, tossud, ja kõrged kontsad.Samal ajal, 20 kinga kastidesse, et rahuldada oma mitu paari kingi paigutus peab, nii et sa ei pea muretsema kingad ruumi.

Oluline Vahend: Ta mitte ainult ei saa olema tolmukindel, säilitada puhtust kingad ja kaitsta kuju kingad on purustatud, kuid võib ka parandada puhtus ja disain oma tuba.

Lihtne Kokku panna ja Lahti võtta: plugina paigaldamine võimaldab teil installida vaid paar sammu, kui saate täita, ilma et oleks vaja keeruline mulgustus või spetsialistid.

Mugav Disain: ümar auk ukse pluss luuk disain võimaldab hõlpsasti valida ja muuta kingad, teil on vaja, säästes aega ja energiat.

Ruumi Kokkuhoiu: Snap asub neli nurgad võimaldavad sujuvat ja kohandatav virnastamine, hoides kinga kasti väga vastupidav üldine parandades samal ajal ruumi kasutamise ja säästa rohkem ruumi teiste asjade.

Lihtne Puhastada: sile pind, lihtne puhastada.Kasutada tuleb ainult rätik, et pühkige tolmu ja mustuse eest.

Läbipaistev Ekraan Kujundus: läbipaistev kinga karp on mõeldud nii, et saate kiiresti valida kingad soovid lühidalt.See on ka mugav, et nautida oma kingad, kui see on korralikult paigaldatud.

Ideaalne Kingitus: Oma ilus välimus ja praktiline funktsioon oleks ideaalne kingitus pereliikmed või sõbrad, kes on housewarming.

Kvaliteetne Teenus: Meil on au, et olete valinud meie toote.Meil on piisavalt usaldust, kvaliteeti toodet nii, et sa võid osta seda kindlalt.Kuid kui teil on küsimusi, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega ta kannatlikult vastata ja lahendada oma probleeme.

Detailid

Ümardatud Servad: Võrreldes jäik õige nurga all, ümardatud burr-vaba servad teha seda mugavam touch samas parem hoolitse oma naha.

Ventilatsiooni Augud: Ventilatsiooni augud suurendada õhuvoolu ja säilitada kuivaks sees kinga kasti, vähendades bakterite kasvu ja lõhn.

Viltune Triip Disain: pind käesoleva kinga karp on mõeldud ebaühtlase triip read, mis suurendab hõõrdumist kinga kasti.Nii kattus kinga karbid on stabiilsem.

Komplekti Kuulub

20* XL Kinga kirjaalused

Märkused

1.Palun mõõta oma kingad enne ostmist veenduge, et kastid sobivad kingad, mis teil on.Kui teie kingad on veidi suur, proovige panna neid ajatatud, sest kingad on kõverad.

2. See ei ole soovitatav panna kirjed kasti.

3.Palun rangelt järgige paigaldamise juhiseid koguda toode.Ei jõuliselt lahti toode.

4.Kirjeid ekraani puhul on illustratiivse tähendusega ja ei kuulu oma tellimuse.

5.Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise valguse ja 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise, ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist.

Assamblee On Nõutav Jah
Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina
suurus X-Large
Võre Kogus 20
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
värv valge
Spetsifikatsioon 23*33.3*14cm
CN Sichuani
Kasutamine Kingad
Kuju Ristkülik
Materjal PP
Toode Kinga Karbid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut