Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Bassein Liim Hermeetik Air Madrats on Veekindel Remont Plaaster Kit Vedelik PVC Liim Tugeva Liimühenduse Õhu Madratsid Õnnelik

Laos
€1.36 €0.77

Sku:

n7741

Sildid:

Kui teil on täispuhutav bassein, mis on auk või rip, mida vaja on usaldusväärne ja tõhus lahendus fix it.Sellepärast oleme loonud meie bassein liim, kõrge kvaliteediga PVC liimi, mis võib pitseerida lekib teie täispuhutav bassein.Meie bassein PVC liim on lihtne kohaldada, lihtsalt kohaldada kiht PVC liimi üle kahjustatud piirkonda, lase kuivada, ja sa oled teinud.Meie bassein liim on ka veekindel, pikaajaline ja mitmekülgne.Sa võid seda kasutada nagu bassein plaaster liimi muud bassein tarvikud või esemed.

Tehnilised andmed:

Materjal: PVC liim

Kogus: 30ml

Pakkeleht:

1tk* 30ml PVC liim

1tk* toru

2 tk*remondi-laigud

Vaata rohkem toote detailid

1.Broaldy kasutada: saab määrata oma PVC inflatables, nagu õnnelik majad, õhu madratsid, täispuhutavad basseinid, vesivoodiga, ja täispuhutav toolid, selle bassein adhesive liimi.See on kiire ja tugev liimimine mõju.

2.Pitseerida bassein pragude või lekete: See bassein adhesive liimi, on veekindel ja kõrge kvaliteediga PVC-hermeetik, mis loob tugev ja vastupidav bond.Ta saab hakkama kemikaalide ja ilmastikutingimustes, tagades pikaajalise fix.

3.Usaldusväärne kasutusalad: See bassein liim pasta on ideaalne lahendus bassein kahju.See töötab kõige pinnad ja järgib kindlalt.Lihtsalt kohaldada kiht liimi, kinni remont plaaster, ja lase kuivada.Pasta on tihendi lekke või pisar kindlalt.

4.Lihtne hooldada: See bassein PVC liim on aeglane ja tugev liimimine funktsioon, mis võimaldab teil määrata osad täpselt.See teeb veekindel ja vastupidav tihend, mis jääb firma ja terved, tagades hea remont mõju oma bassein.

5.Vaevatu parandused: Selle bassein adhesive liimi kaasas täielik komplekt, mis on kaasas 1tk* 30ml PVC liimi, 1tk* toru ja 2 tk*remont laigud.Mingeid tööriistu või professionaalset abi on vaja fikseerida kõik lekked või praod oma bassein.

Mudeli Number Bassein Liim Hermeetik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut