Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine Eelarve Planeerija Ja Energiasäästu Probleemid Raamat Ümbrikud Eelarve Raamatu Ja Planeerija Raha

Laos
€4.89 €2.69

Sku:

n79279

Sildid:

Meie 100 Ümbrik Väljakutse Sideaine on nutikas lahendus, mis hoiab oma sääste ohutu ja aitab teil võtta kontroll oma rahanduse.See on ideaalne pere, sõbrad, töökaaslased, ja lapsed, pakkudes mugav võimalus on salvestada tõhusamalt.See sideaine, siis saad säästa aega ja raha, samal ajal saavutada oma rahalisi eesmärke.

Kirjeldus:

Materjal: paber+PVC

Suurus: (ligik.)14.5*21cm/5.71*8.27 tolli

Stiil: nagu pildil

Pakkeleht:

1*100 Ümbrik Väljakutse Binde

Vaata rohkem toote detailid

1.Kõrge kvaliteediga Materjal: Meie 100 ümbrik sideaine toob hea turvalisuse tase, et oma tähtsad paberid.Ehitatud viimase ja kõrge kvaliteediga PVC ja PP, meie sideaine, mis hoiab neid kaitstud vee ja pisaraid.Peatada organiseeritud ja turvaline meie pisar-vastupidav, veekindel disain.

2.Finantsplaneerimise: Kasutada meie 100 ümbrik sideaine luua struktureeritud kokkuhoiu kava, et saavutada oma rahalisi eesmärke.See töövahend aitab klientidel säästa tõhusalt ja esitab plaani, et maksta ära võlg või salvestada puhkuseks.Alustada oma reisi suunas rahalist vabadust nüüd.

3.Pere Eelarve koostamine: Kasutades meie 100 ümbrik sideaine on suurepärane võimalus teha hästi isikliku rahanduse ja aruka eelarve harjumusi.See tuleb-on vahend, peredele, kes tahavad võtta kontroll oma rahanduse, õpetada oma lastele, kuidas säästa ja bond üle lõbus ja produktiivne tegevus.

4.Üllatav Kingitus: Saada see eelarve-sõbralik 100 ümbrik sideaine kingituseks lähedastele, et hallata rahanduse tõhusalt.Kategoriseerida ja salvestada raha, kupongid, kviitungid ja arved lihtsalt.Etikett iga ümbrik lihtne jälgida tulud ja kulud.

5.Ruumi Kokkuhoiu : Korraldada oma raha õues see 100 ümbrik sideaine.Hoia kõik paigas ja lihtsalt jälgida oma kulutusi, et arendada head rahalise harjumusi, säästa aega, säästa raha, ja jääda välja võla.Nautida vabadust, võla-vaba elu.

Mudeli Number 100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Kokkuhoid Probleeme Raamat
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut