Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Lihtne Ja Lõbus Viis, Kuidas Salvestada $5,050 Eelarve Sideaine Raha Ümbrikud Raha Süsteemi Korraldaja

Laos
€8.69 €5.56

Sku:

n79721

Sildid:

Kirjeldada:

100 Ümbrik Väljakutse Sideaine: Eelarve Sideaine Raamat teeb raha säästa ja eelarvestamine nii lõbus.Üks endale ja üks oma pere-eelarve.Aitab säästa raha järgmisel aastal!Või, kui te säästa raha puhkus, auto, hädaolukordade fond, võla pistis, sünnipäevad või midagi!

Turvaline kotti raha raamat on tugev kummipael, nii et sa ei pea muretsema on suutnud sulgeda tõttu raha eelarve sideaine liiga palju sisemistel lehekülgedel.

Eelarve ümbrikud on valmistatud pehmest ja vastupidavast pvc, see on veekindel ja pisar vastupidavad.kas see on failid, arved või raha, see võib hoida neid ohutu.eelarve sideaine ümbrikud raha säästmiseks korraldaja ja raha, eelarve abimees raha eest.

Raha sideaine on suurusega, nii saab endaga kaasas kanda, ning rikkaliku koostisega tarvikud võimaldab teil täielik rekord kõikjal, igal ajal.

See on suurepärane eelarve sideained, samuti saab seda kasutada nii raha säästmise korraldaja ja ümbriku süsteemi rahakott sularaha eelarve.

Omadused:

100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Paar Väljakutse Korral Notepad Kokkuhoid Kausta

Teade:käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm viga

Suurus:31*15*3cm-A5

Materjal:nahk

Pakett Sisaldab:tk Väljakutse Sideaine

Type2 Lihtne ja Lõbus Viis, kuidas Salvestada $5, 050
Päritolu Mandri-Hiina
Type1 100 Päeva Ümbrik Väljakutse Sideaine
Type4 eelarve sideaine raha ümbrikud
Mudeli Number A3E94
Type3 Raha Süsteemi Korraldaja
Type5 Lahtiste lehtedega Sideaine

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut