Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

mootorratta USB Soojendusega Kindaid Talvel Laetav Aku Soojendusega Kindaid Täis Sõrme Küte Talvel soe Suusa Kindad Meeste Veekindel

Laos
€14.43 €7.21

Sku:

n8304

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Reguleeritav ja Kahepoolne Küte: See USB soojendusega kindad on kolm taset, temperatuuri reguleerimine ja kahepoolne kuumutamine, mis võimaldavad teil valida kõige mugavam soojust teie kätes.

2.Puutetundlik Disain: Need USB-soojendusega kindad on juhtivast kangast, mis käsitleb käeulatuses (pöidla ja nimetissõrme), mis võimaldab teil mängida koos puuteekraaniga seadmed muretsemata külmutamine oma käsi.

3.Paks ja Mugav: Need USB-soojendusega kindad on mõeldud soe ja pehme vooder, paks ja mugav.Valmistatud kõrge kvaliteediga akrüülist ja spandex kootud materjalist, nad annavad soojust, et oma käed külma päeva ja hoida neid nii soojas kui võimalik.

4.Lai, et Rakendus: need USB-Soojendusega Kindad, võimalusi on rohkem.Ideaalne laia valikut tegevusi, sealhulgas kirjutades, mis tegutsevad hiirt, töötamine, mängimine, suusatamine, jalgrattasõit, matkamine, ja rohkem.

5.Täiuslik Kingitus: Mõeldud täis-sõrme lähenemine, need USB-soojendusega kindad suurendada käe soojust nagu ei kunagi varem.Ühendada need, et mis tahes USB-porti ja lihtsalt tegutseda sõrmedega.Täiuslik nagu talvel kingitusi sõpradele ja perele.

Hüvasti külma talve käest meie USB küte kindad.Euroopa juhtivast kangast käeulatuses lihtne kirjutades ja hiire kasutamist.Disainitud pehme ja soe vooder on lisatud mugavuse.Hoia oma käed toasty ja hubane kogu talve pikk.

Kirjeldus:

Materjal: kootud

Kohaldatava vanuserühm: täiskasvanud

Kohaldatava sugu: Neutraalne/Nii meeste ja naiste

Värv: tume hall, roheline, must

Pakkeleht:

USB-Soojendusega Kindad*1 paar

Kohandatav Temperatuuri reguleerimine Liini*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Materjal Nahk
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut