Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Hambaork Omanikule Küülik Kaane Korduvtäidetavaid Desktop Korraldaja Hamba Puhastamise Vahendid Luksuslik Vannituba Tarvikud Personl Hooldus

Laos
€7.59 €3.80

Sku:

n8354

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Jänku Kaane Kaunistamine: Lisada sooja ja lõbus ühendust, et oma kodu on see selge hambaork omanik, mis võtab vastu armas jänku kaane kujundus.Kaas on lihtne avada ja sulgeda, ja läbipaistev keha võimaldab teil vaadata, kui palju hambaorgid on jäänud.

2. Tolmuvaba Hoiustamine: Nautida hügieeniline ja kuiv hoidmine meie hambaork omanik.See on tolmu-ja niiskuskindel erakordse tihendus jõudlust.Hoida puuvillast tampooni, hambaork, ja hambaniiti puhas ja kuiv, kõik, kuigi neil on selge ülevaade, milline on sees.

3. Kiusame Vaba Juurdepääs: Meie selge hambaork omanik kaob vajadus tuhnimine või prügila hambaorke.Oma suure ava disain võimaldab väsimatu ladustamise ja lihtne, ühe käega juurdepääsu.Hoia oma hambaork korras ja ligipääsetavad see muretu salvestamise lahendus.

4. Clear View Mugavus: oma selge kaas ja keha, meie hambaork omanik annab kiire ja lihtne viis lisada ja asendada hambaorke.Vaata-läbi disain võimaldab teil vaadata sisu lühidalt, tagades teil sageli on täielik stock käsi.

5. Lihtne Puhastus: Hoida rohkem hügieeniline ja ilus hambaork abimees meie selge omanikule.Eraldi kaas ja keha võib pesta eraldi, puhastamine imelihtne samas võimaldab paremini hambaork ladustamine.On selgelt näha, kõik ülejäänud kirkad lihtne organisatsioon.

Des criptions:

See hambaork dispenser funktsioone armas jänku kaane disain ja läbipaistev keha.Suur avamine disain on lihtne, täitke kuigi kaas hoiab hambaork tolmu-ja niiskuskindel.Kaas ja keha võib pesta eraldi tagada, lihtne puhastada.Kasulik täiendus mis tahes söögilaud.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: selge hambaork omanik

2. Värv: valge, roosa

3. Materjal: ABS+polüstüreen

4. Toote Mõõdud: Kõrgus (cm.)12.5 cm/tolli 4.92

Pakkeleht:

selge hambaork omanik*1

Laua Kaunistamiseks Ja Tarvikud Tüüp Hambaork Omanikud
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Varuta
Mudeli Number selge hambaork omanik

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut