Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Päikesesüsteemi Mudel Juhatuse Puit Päikesesüsteemi Mudel Lapsed Montessori Mänguasjade Komplekt Lastele 3-8 Eemaldatava Planeetide Kingitus Poistele

Laos
€28.54 €14.27

Sku:

n8526

Sildid:

Kirjeldus:

Päikesesüsteemi Mudel Juhatuse aitab lastel tunda, kaheksa planeeti ja kindlaks määrata erinevaid kujundeid ja mustreid päikesesüsteemis.Parandada käe-silma koordinatsiooni.Mis siis saab parandada oma lapse arengut.Sisaldab kuju tunnustamise, parandada mälu ja enesekindlust.

Kirjeldus:

Toote nimetus: päikesesüsteemi Mudel Juhatus

Materjal: puit

Toote suurus: umbes 39*22*1cm/15.4*8.7*0.4 tolline

Kaal: umbes 470g

Toote tüüp: Õppe kaheksa planeeti, suurendada laste huvi astronoomiliste teadmiste

Pakkeleht:

Päikesesüsteemi Mudel Juhatuse*1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Parandada Käe-Silma Koordineerimine】päikesesüsteemi Mudel Juhatus võib aidata lapsed, et parandada nende käe-silma koordinatsiooni.Tunda, kaheksa planeeti ja erinevaid kujundeid ja mustreid päikesesüsteemis.

2.【Liiga Kuju】Iga puidust puzzle päikesesüsteemis Juhatuse set on liiga kuju, mis on piisavalt suur, et ennetada laste neelamine, ohutuse tagamine.

3.【Vastupidav Ja Tugev】on Valmistatud kvaliteetsest, vastupidav ja keskkonnasõbralik puit, päikesesüsteemi Ruumi Juhatuse komplekt sobib väikelastele ning on selge ja ilus tera.

4.【Julgustada Sensoorne Stimulatsioon】päikesesüsteemi Discovery Pardal komplekt sobib lastele vanuses 3-8 aastat vana, julgustades sensoorse stimulatsiooni kaudu eredad värvid ja armas erinevate planeetide kuju, armas ja atraktiivne.

5.【Ruumiline Teadlikkust】Sobib vanuses 3 ja üles, Puidust päikesesüsteemi Puzzle Mänguasjade komplekt suurendab teie lapse arengut.Sisaldab kuju tunnustamise, parema mälu, enesekindluse ja rohkem.

Päritolu Mandri-Hiina
Teema Loomade & Laadi
Soovitan Vanus 0-3 aastat

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut