Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2023 Armas Loominguline Laua Kalender Teenetemärgi DIY Ürituse Kleepsud Mehed, Naised, Teismelised Laua Kaunistused Kohvik Kontorid

Laos
€21.46 €10.73

Sku:

n85369

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Vastupidav Ja Elegantne: Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja puit materjali, see käsitöö laua kalender on tugev ja ei ole lihtne moonutada.See on sile ja õrn pind, mis lisab puudutus elegants oma laua taga.

2. Ilostua Oma Käsitöö: DIY värvi-kontrastse kleebised, võite lisada ilu ja suurendada lõbus oma käsitöö laua kalendrid.Kleebised võib vabalt postitatud kaunistused, et luua oma stiili.

3. Korduvkasutatavad Ja Stabiilne: Käesoleva käsitöö laua kalender kaunistamiseks sobib ideaalselt mis tahes laud või riiul.Kaasas puidust alus, mis on lihtne kasutada ja stabiilne, ja saate seda uuesti kasutada aastast aastasse.

4. Imeline Kingitused: Üllata oma kolleegi, planeerija, armastaja, sugulane, sõber või pereliige selle käsitöö laua kalender teenetemärgi, mis ergastab oma laua taga ja hoida neid korraldatakse aastaringselt.

5. Lai Rakendus: Kas teil on vaja kalendri jaoks oma dorm, raamaturiiul, laud, kauplus, kool, köök countertop, workstation, kohvik, kodu, hotelli või asukoht, käesoleva käsitöö laua kalender kaunistamiseks sobib iga ruumi ja kord.

Kirjeldus:

Luua oma unikaalse kalendri käesoleva käsitöö DIY kit.Saab valida erineva kujunduse ja värvid, et teha oma teenetemärgid unikaalne.Kalendris on kaasas puidust alus, mis võib seista laual või tasasele pinnale.See on suurepärane kingitus oma sõpradele ja perele, kes armastavad käsitööd ja loovust.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: käsitöö diy laua kalender

2. Materjal: ABS+puit

Pakkeleht:

1 valige x käsitöö igavene kalender

Paigaldamine Alaline
Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut