Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Christmas Cartoon Trükkimine, Kleebise Dekoratiivsed Tihendi Kleebis Häid Jõule isekleepuvad Etiketid

Laos
€0.99 €0.49

Sku:

n8729

Sildid:

Materjal:Jõupaber

Kaal:40g

Muster suurus:2.6*7.7 cm

Pakend:120 kleebised/rullis

Omadused:

1. Mitmekesine disain: meie Jõulud kleebised on palju erinevaid stiile ja tööstusdisainilahendustele, sealhulgas klassikaline Jõulud elemente, nagu Jõuluvana, Jõulud puud, lumehelbed ja muud Jõulud teemad.Selliseid erinevaid valikuid, saab rahuldada igaühe eelistusi.

2. Kõrge kvaliteediga materjale: meie Jõulud kleebised on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, millel on tugevad viskoossus ja vastupidavus.Ükskõik, kus te kasutate seda, saate tagada, et see ei saa jääda maha, ja see on ka lihtne eemaldada, jätmata jälgi.

3. Multi-funktsionaalne rakendus: neid kleebiseid saab kasutada erinevate pindade, kaasa arvatud kingituse pakendid, ümbrikud, kaardid, elektroonilised tooted, mänguasjad, autod, mööbel, raamatud, või kusagil soovite lisada Jõulud atmosfääri.

4. Lisada värvi festival: Jõulud kleepsud on üks parimaid viise, et lisada festivali atmosfääri.Kas seda kasutatakse, et lisada ekstra eriline touch kingitus paketi või kaunistada oma tuba, neid kleebiseid toob sulle lõpmatu rõõmu ja loovust.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut