Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sügisel Thanksgiving Sunflowers 4 Tasku Kaardi Sideaine 400 Kahepoolne Tasku Album Spordi Mängu Kaardid Ainulaadne Kaart Kogumine Säilitamine

Laos
€36.47 €18.23

Sku:

n9061

Sildid:

Meie Kauplemise Kaardi Sideained kiidelda unikaalse kujunduse, mis on erinevalt kõigist teistest.Leiad hulgaliselt kohandatud disainilahenduste meie poest, nii et tuleb kindlasti vaadata!

--- KIRJELDUS --- Käesoleva Kaardi Omanik on 50 kahepoolset varrukad, iga featuring 4 taskut (2.8 x 3.8 tolline) kokku maht 400 kaardid.Selle kompaktne suurus 9.65 x 7.09 x 1.57 cm, koos oma mugava kanderihmaga, muudab see ideaalne lahendus korraldamiseks ja transpordivad oma kaarte.Lisaks oma tugevast 3-rõngas disain on lihtsalt pikendatav, mis võimaldab teil lisada või eemaldada varrukad nii nagu vaja.

Meie Kaart Sideaine on ehitatud premium, veekindel PU materjalist, kuigi kaardi varrukad on valmistatud selge, veekindel ning vastupidav polüpropüleenist.

Selle Kaardi Omanik teeb suurepärast sünnipäeva kingitus kõigile, kes kogub sport, mängimine, või kauplemise kaardid.See sobib tavalise suurusega kaardid ja sobib erinevate kaardi kogud, sealhulgas Pesapall, Korvpall, Jalgpall, Võidusõit, Maadlus, Jäähoki, NFL, Jalgpalli, ja rohkem.Palun pange tähele, et kauplemise kaarte ei arvestata

--- PRINT --- Me kasutame uusimat tehnoloogiat, et printida disain, nii et see ei fade, pesta, koorida, või maha tulla.Nad EI või vinüül kleebised.Prindi värvid on eredad ja erksad.

Kui soovite rohkem stiili, võite saata mulle fotosid, mis Tahes liiki foto,pilt,foto,joonistused,kunsti tööd saab eaily teha.

Saate printida mis tahes pildid, mis teil nagu online või foto oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, uute jooniste oma kunsti töö.

See on nii lihtne, nagu trükkimine paberile!!

Plssend meile selge pildi enne luua selleks.(Kõrgem mõiste pildi ,enam selge, et Kaardi Omanik on)

Viide Muster ↓↓

Materjal PU nahk veekindlad
Avamise meetod tõmblukk
toode kategooria Kaardi Hoidik/Kaart Omanik
mahutab 400 tükki
Päritolu Mandri-Hiina
Lehekülgede arv kaardi puhul 50 sisemise lehekülge
Teema Loomade & Laadi, Elukutsete, Sport, Muusika
Soovitan Vanus 7-12y, 12+y, 18+, 14+y

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut