Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

High Power LED Head Light Tähelepanu keskpunktis Veekindel Väljas Valgust Telkimine Esilaterna Taskulamp Kaasaskantav

Laos
€17.62 €11.28

Sku:

n92052

Sildid:

100% Bänd uued ja kvaliteetsed.

See on suur aku mahutavus toode.Kerge-kaal disain on vastu võetud lamp, mida saab kasutada mitme nurga tingimused ja on mugavam kanda.See on Ideaalne jalgrattasõit, kalapüük,kuld, pesemis -, kaevandus -, kämping,Matkamine, mägironimine, jaht ja teiste spordialadega.

Lamp on varustatud akud,umbes 4000 mA super Suure võimsusega,laadimisaeg on umbes 2,5 tundi, kasutusaeg Super light mode 5 tundi,Tugeva valguse režiim kell 8 tundi, mille USB-liides toide, saab tasuta telefoni,et see toide on samaväärne mobiil väike elektrijaam!

Suuremahuliste uuendatud otsi Pea Valguse Lambid on varustatud LED Esile valgusallikad, mille eluiga üle 100 000 tunni.Kõrge luumenit tähelepanu keskpunktis pakub kuni 1600 jalga (500 meetrit) valgustus kaugus ja kaks erinevat valgustus režiimid.

Lambid on valmistatud metallist ja ABS plastikust,Paksenenud alumiinium raam kiirendab jahutus-ja see on veel tugev ja vastupidav.Taluvad tugev Vihm, Külm, Kuumus, Kukutades kohapeal.Ta on Hinnatud IPX3,Mis Tähendab, et see oleks Kaitstud Pritsmete või Pihustavad Vett iga Nurga alt.

Materjal: Alumiinium sulamist+ABS

värv: nagu näha

Pakendi Sisu:

1 x juhataja hele

1 x usb kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut