Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

10TK Kaasaskantav Naiste Elektrilised Juuksed Rulli Teha igasuguseid Erinevaid Soengud Juuste Rull Professionaalne juuksur

Laos
€33.15 €21.22

Sku:

n9291

Sildid:

EIG88 10TK Kaasaskantav Naiste Elektrilised Juuksed Rull Curling Silindri soojeneb Kiiresti ja Stabiilselt, Professionaalne juuksur EIG88

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1.Mitmekülgne Juuste Stiil: Kui 10TK Kaasaskantav Naiste Elektrilised Juuksed Rulli abil saate luua väga palju erinevaid soenguid vaevata.Kas soovite glamuurne lokid, lained, või stiilne tukk, need elektrilised juuksed lokirullid on saanud teie hõlmatud.

2.Juuksed-Sõbralik Disain: Koos 10TK Hairproof Elektrilised Juuksed Kohev Klamber, võite saavutada ilus lokid, muretsemata soojuse kahju.Curling silindri soojeneb kiiresti ja stabiilselt, tagamaks, et sinu juuksed on kaitstud liigse soojuse kokkupuudet.

3.Mugav ja Kaasaskantavate: Mõeldud nii kodu-ja on-the-go kasutada, need elektrilised juuksed rullid on ideaalne sise-ja välistingimustes stiil.Nende kompaktne suurus ja kerge konstruktsiooni muuta need ideaalne reisi, tagada, et teil on alati salon kvaliteediga juuksed iganes sa minna.

4.Professionaalse kvaliteediga Tulemuslikkuse: Kas sa oled professionaalne hairstylist või noor tüdruk katsetada erinevaid näeb välja, need juuksed rullid pakkuda professionaalse kvaliteediga tulemuslikkuse.Nad on võrdväärselt sobivad kasutamiseks juuksed salon või kasutamiseks kodus.

5.Suurepärane Kingitus Naised: 10TK DIY Tukk Rull Elektrilised Juuksed Lokirullid teha suurepärane kingitus igas vanuses naisi.Kas see sünnipäeva, aastapäeva, või lihtsalt, et näidata kallinemine, need juuksed rullid on läbimõeldud ja praktiline kingitus valik, et iga naine sooviks.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Juuste Rullid

Suure Rulli Läbimõõt: 3cm

Väike Rulli Läbimõõt: 2cm

Võimsus: 70 VATTI

Pinge :110-220V /50Hz-60Hz

Temperatuur: - 30℃-160℃

Teade:

1.Tegelik värv võib veidi erineda pildil tingitud valguse mõju.

2.Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

6 * Suur Kuumus Rull

4 * Väike Soojus-Rull

1 * Kütte-Base

1 * Kott

1 Kott * Säilitada Klamber

1 * Kasutusjuhend

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut