Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vaakum Filter Asendamine Dyson V12 Avastada Slim Duster Pestav Filter Puhastus tolmuimejaga Osast 971517-01

Laos
€12.06 €8.20

Sku:

n9539

Sildid:

Ühilduvus:varuosad Dyson V12 Avastada Slim Absoluutne Kokku Puhas juhtmeta tolmuimeja.Võrrelge Osa Number 971517-01.Kui V12 filter võib eemaldada tolmuimejaga ja pesta puhta veega. (Palun kinnitage oma robot mudel ja suurus enne ostmist!)

Peske see sooja veega ja laske õhu käes kuivada täielikult enne taaskasutamist ta.Pehme pesuvahendiga saab kasutada, kui soovitud.Tagamaks, et teie tolmuimeja töötab korralikult ja oma parima, soovitame filtri vahetamine filtrit tuleb vahetada iga 4-6 kuu jooksul.

Kvaliteetne tolmuimeja filtrid on 2-in-1 disain ja kõrge kasuteguriga blokeerida peened osakesed, hõljuv tolm, jne.Tolmuimeja tarvikud on lihtne eemaldada mustust, tolmu ja prahi nurgad ja servad.Need osad on vastupidav ja kergesti paigaldatav, muutes need puhtamad ja enam.

Lihtne paigaldus: lihtsalt eemaldada oma vana filter ja aseta uus filter asendamine tema koht.Filter on valmistatud kõrge-tõhususe filtri materjal, mida saab tõhusalt filter tolmu, jne.selleks, et vältida suurte tolmu osakesed sisenevad mootor, et tagada pikk kasutusiga jaoks Dyson tolmuimejad.

Põhifunktsiooni: HEPA filtrid on vastavalt standardile, mis parandavad äraveo ja tulemuslikkust teie jaoks Dyson v12 vaakum, 99.97% efektiivne eemaldades tolmu ja mustuse oma kodu.Kui teil on lemmikloomi, pange lühendada muuda aega, et parandada tolmu kogumise tõhusust.

Värv: lilla

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

1 x Filter

1 x Puhastus vahend

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut