Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vikerkaar Vari Akna Kleebis Pvc Elektrostaatilise Kile Prisma Projektsioon Vikerkaar Kleebis Loominguline Cartoon Muster Klaas Kleebised

Laos
€2.80 €1.40

Sku:

n95491

Sildid:

Kirjeldus:

Realistlik läbipaistev päikest püüdja kleebis, mis helendab koos rainbow valguse päikese all kaunistada oma kodu, väga ilus

1. Peen Välimus, Moodsad Kaunistused: Vastuvõtmine unikaalne ebaregulaarsete kujunduse, see 3D aknas film vürtsi oma kodust elu, sest see loob maagiline vikerkaar visuaalne mõju, kui avatud päikesevalguse pärast paigaldamist, hea hinna ja asendada kulukas kardinad või rulood.

2. Lihtne Paigaldada ja Eemaldada: Vastu staatiline klammerduma, see on täiesti lihtne paigaldada akna kleebis Läikega, Puhas, ja Lame Klaas Pinnad, mis ei vaja mingit paks, keemiline liimi, mis ei kahjusta inimeste tervist.Mida rohkem, ei pea muretsema jättes kõik märgid klaasi akna kile on võimalik vaevata eemaldada ja uuesti kasutada palju kordi, ideaalne valik kodust elu.

3. See näitab, värvikas visuaalne mõju niipea, kui tabas päikesevalguse tänu oma eriline 3D laser disain.Palun pidage meeles, et spray rohkelt vett nii akna pinna ja klaas, kile tagasi paigaldamisel saavutada kindel kinnitus.

Tehnilised andmed:

Materjal: Esi keskkonnakaitse PVC elektrostaatilise kile + back PET kaitsekilega

Värv: Nagu pildid

Muster: 22 Disaini Mustrid

Kohaldatakse : Seina -, Akna -, Kohver, Bike, Sülearvuti, jne.

Suurus: Nagu pildid

Liimi Viis: Elektrostaatiline

Kleepuv Meetod:

Pühkige klaas puhtaks enne kasutamist, pihustage väike kogus vett klaasist, maha koorida kleebis ja kraapida ülalt alla teha DIY kombinatsioon.

Elektrostaatiline non-marking film: ei liimi ja nr jäikusega.Klaas on adsorbeeritud poolt elektrostaatiline tehnoloogia, ja seda saab paigaldada pärast rebimine see välja.

See saab kleepida korduvalt ja saab eemaldada ja ümber paigutatud mis tahes ajal.Seal on absoluutselt mingit liimi või jälg klaasil.

Funktsioon:

Võimalik, et murravad vikerkaar valgust päikesevalguse eest.

Komplekti Kuulub:

1 Tk Kleebised.

Märkus:

-Tänu küljest mõõta, suurus võib olla 1-2 cm viga

-Erinevad, Monitor, värv võib olla erinevus

1 seina akna kleebis
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil peace
Muster Lennuk Seina Kleebis
6 Elutuba Decor
Materjal PVC
3 PVC elektrostaatilise kile
4 Vikerkaar Prognoos
5 Prisma Elektrostaatiline Klaas Kleebis
Stsenaariumid Klaas/Vannituba
2 Vikerkaar Suncather Kleebis

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut