Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Reguleeritav Ranne Traksidega TFCC Pisar Randme Valu Käes Traksidega Koos Ringi Pad Kahju Traksidega Sport Jooga Pehme Ulnar Fix Randme Bänd

Laos
€7.29 €4.74

Sku:

n95623

Sildid:

Reguleeritav Ranne Traksidega TFCC Pisar Randme Valu Käes Traksidega Koos Ringi Pad Kahju Traksidega Sport Jooga Pehme Ulnar Fix Randme Bänd

Bullet Punkte: 1.Kaitsta teie randme vigastuste: See randme traksidega funktsioone sisseehitatud silikoon padi, mis neelab lööke ja padjad teie randme treeningu ajal.Kas teil on tfcc, karpaalkanali, see traksidega aitab teil vältida edasisi kahjustusi ja vähendada valu.

2.Sihtotstarbelist Toetust ja Stabiilsust: See randme traksidega funktsioone biooniline disain O-ringi padi, mis sobib kuju küünarluud randme, et pakkuda tõhusat kontrolli pisarad, nihestused või liig vigastusi.

3.Laialdaselt Kasutatakse: Kas sa mängid tennis, golf, jäähoki, ja klaviatuuril kirjutades töökohti, kalapüük ja kassapidaja, see randme traksidega tfcc saab toetavad teid tõhusalt ja valud leevendust.

4.Suurepärane Kingitus: See randme traksidega tfcc on läbimõeldud ja praktiline kingitus meestele ja naistele, kes kannatavad valud randme või kahju, eriti juhtudel, nagu Thanksgiving, Halloween, Jõulud või sünnipäev.

5.Laia kleepuv pandlad: laia kleepuv lukk ja reguleeritav rihm elastsus, võid kergesti reguleerida rõhku ja mahub randme traksidega.See on lihtne panna ja ära võtta, ja pakub 360° kaitse oma tfcc kahju.

Omadused:

Toote nimetus: Randme Traksidega TFCC

Toote materjal: OK riie SBR

Toode värv: must

Toote pealekandmine: TFCC randme kompressiooni, jooga fitness

Toote kaal: umbes 30 grammi

Suurus: 23.5*7CM/28.5*7CM

Toodete Nimekiri

Randme Traksidega TFCC*1

Kohaldatava Inimesi Lapsed
Mudeli Number Randme Traksidega TFCC
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut