Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Blessliving Diamond Ring Ranna Rätik Luksus Paistab Vaip Geomeetrilise Suur saunalina Täiskasvanutele 3D-Printimine Toalla Tekk

Laos
€25.36 €15.21

Sku:

n9627

Sildid:

BLESSLIVING Stiilne Trükkimine Ring Ranna Rätik

Pakett Sisaldab: 1x Rätik

Kangas: Microfiber

Suurus: Läbimõõt 150cm (59 tolli)

Kaal : Umbes 520g

MATERJAL: Microfiber materjalist, väga pehme, mugav ja kuiva kiiresti, tõhusalt kaitsta oma nahka.DISAIN: Must ja valge roosi liblikas kolju retro kahvatu hall taust.

MUTIFUNCTION: Peaaegu iga Kodu Decor Eesmärk Nagu Ring, Ranna Rätik, Ring Beach Tekk, Ring, Rand Matt, Ring Beach Vaip, Ümmargune Jooga Rätik Matt, Ring Rannas Pikniku Tekk, Ring Beach Visata, Ring Jooga Vaip, Ümmargune Piknik Matt , Ring Pikniku Tekk, Voodi Kate, Vaip, Laud Lapiga, Meditatsioon, Basseiniäärne Vedeleb või Seina külge Rippuma. --- Parim valik reisides ilus rand, kuid ka ei peatu sa kasutad seda fashionshawl, wrap seelik, rand matt, saunalina, laudlina, jooga, ujumine, campingand nii edasi!

Pesumasin Õpe : Need ilusad towelsare värvi pidav ja masinaga pestav.Kuivatamiseks, trummelkuivatid kuiv madal ja eemaldada thempromptly alates kuivati.

MEIL on TEILE KAETUD - "Kliendid esimesed" on meie muutumatu lubadus tarbijatele.Kui te mingil põhjusel otsustada, et see rätik ei ole teie jaoks, te olete kaetud meie 90 päeva, ilma küsimusi esitamata raha tagasi garantii.

GARANTII: Me arvan, et sa oled veendunud, rätik, nagu meile!Kui te ei ole rahul meie tooted, tingimusteta tagasimaksmise isacceptable 90 päeva jooksul.

Ühekordselt No
Imendumine 20s-25aastast
Kuju Ring
Tüüp Saunalina, Ranna Rätik
Muster Tüüp Prindi
Stiil Sidusega
Vanus Täiskasvanud Ja Kids
Brändi Nimi BlessLiving
Mudeli Number Ring Beach Rätik
Funktsioon Masinaga Pestav
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Microfiber Kangas
suurus Diameter 150cm
Kangas microfiber
Multifunktsionaalset Ranna Rätik, Mati Rand, Piknik Matt, Jooga Vaip, Tabel Lapiga...
Muster TRÜKITUD
Technics Kootud
Komplekt Tüüp no
Tootja BlessLiving
Kaal 520g

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut