Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mootorratta Kiivrid, Mis On Konks Kokkupandav Alumiiniumist Juhtraud Pagasi Kotti Riidepuu Mootorratta Rearview Mirror Kiivrid Ladustamise Konks

Laos
€30.74 €15.36

Sku:

n9642

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Saab Murtud: mis Mootorratta Kiivreid Konks on tark kokkuklapitavad disaini, saate kiiresti ja hõlpsalt peatada või too punkte võtmata üles vääris ruumi või sellega mõjutatakse teie auto välimust.

2.Suur Kandevõime: See mootorratta kiivreid konks võib peatada kotid, korvid, veekeetjad ja muud esemed.Ta on tugev kandevõime et saab kanda kuni 30 kg, nii et sa ei pea muretsema oma punkte kukkuda

3.Anodeerimine Värvimine Protsess: Meisterdatud vastupidavast anodeeritud alumiiniumist, meie mootorratta kiivreid konks annab teie kiivrid, turvaline ja stiilne tapeedid märk, mis ei fade või kulunud) aja jooksul.

4.Värvi Valikud: mootorratta kiivrid konksu saab kergesti paigaldada oma auto lihtsa kruvikeeraja.Teil on võimalik valida nelja erineva värvi vahel: punane, must, kuld ja titaan, et vastavad teie auto stiili ja isikupära.

5.Ulatuslik Kasutamine: Tõsta oma mootorratta kogemusi selle kiivrid konks - ideaalne lahendus, turvaline ja muretu kiivrid ladustamise 350 electric motorollerid ja mootorrattad.Nautige mugavust ja lõbus nii linna-kui sõitmisest ja väljas seiklusi.

Otsin mugav mootorratta lenkstangi konks?Otsida enam!Meie kokkuklapitavad disain konks, saab kanda kuni 30KG ja valmistatud vastupidavast alumiinium sulamist.Saadaval mitut värvi, see sobib erinevatele mudelitele.Hoia oma asjad ohutu ja turvaline minna koos oma mootorratta lenkstangi konks.

Kirjeldus:

Nimi: Mootorratta Kiivrid, Mis On Konks

Toote materjal: alumiinium sulamist

Toote kaal: 166G

Toode värv: must, kausi värv, kuld, punane

Rakendatav mudelitel: motorollerid, elektrilised mootorrattad

Nimekiri:

1 x mootorratta kiivreid konks handleba

Materjali Tüüp PUUVILL
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut