Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

6X Värvilised maalriteip,Värviline Maalri Teibiga Kunsti Ja Käsitööd, Märgistamise Või Kodeerimise - maalriteip (2.4 Cm X 12M)

Laos
€44.18

Sku:

n97639

Sildid:

6X Värvilised maalriteip,Värviline Maalri Teibiga Kunsti Ja Käsitööd, Märgistamise Või Kodeerimise - maalriteip (2.4 Cm X 12M)

Vastupidav Mitmekülgsus: Ta võib olla rebenenud käsitsi, kleepuv piisavalt järgima mis tahes puhas pind ja lihtne uuesti asendisse.Teipi võib kasutada paberi, - objekte ja-seinad.

Lihtne kinni,Lihtne-to-pisar.Liim hoiab kindlalt.Kas täiskasvanute või laste leiad lõbu see lindi komplekt.

Lapsed Käsitöö Multi Pack Värvilised maalriteip Erinevaid Komplekt (Lahtiselt Väärtus Lastele), mille eredad värvid assortii

Tee oma mobiiltelefoni juhtudel, ladustamise kastid, lauad, diivanilauad, ja kodumasinad,ja pildiraamid twinkle, või luua vahuveini seina art in-trend metallics.

Liim Materjal: Akrüül

Kasutusalad:Kirjutada pliiatsi, pliiatsit või markerit.Liim hoiab kindlalt.Kasutada, et luua lõbus sildid, kaunistada teadetetahvlid, värv kood meeskonnad või kasutada, kui põranda lindi mängud.Kaunista oma seinad.

Eelis:Mugav, et on oma kodus, kere tugev, kuid lehed ei jäägi - See teip on tugev hoida, see jääb, kui paned ta saab kirjutada, ja seda isegi pulgad klaas!Kui teil on vaja eemaldada, see ei jäta kleepuv jääk.

Värvid:Punane, oranž, kollane, roheline, sinine, lilla

Materjal:Maalriteip

suurus:24 mm*12m

Pakendi Sisu:

36 * lint

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut