Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ring Pestav Auto Vaht Sponge Korduvkasutatavad Rehvi Puhastusvahend Auto Pesemine Üksikasjalikult Harja Tire Shine Hex-Grip Kaste Aplikaator

Laos
€1.88 €1.13

Sku:

n9800

Sildid:

Tehnilised andmed:

Materjal: Käsn

Pakend: 1TK

Suurus: Nagu pildil

Kirjeldus:

Täpne ja põhjalik auto üksikasjalikult: rehvi kaste aplikaator, mis pakub laineline pind, võimaldab paindlikku hall vaht töötada ennast keerukad osad, kiusasid, ja patterns isegi kohaldamise vähem build-up, sest see libiseb üle tekstuuriga pinnad, laine muster kergesti vahendab toote sees kõik praod või lõhedes parem-milles on üksikasjalikult kirjeldatud efekti, mis on ideaalne puhastamiseks üle suurusega road rehvid.

Vähendada jäätmeid: tihe vaht ja ergonoomiline disain hoidke sidet kohta aplikaator vahedega, saab maksimeerida taotluse iga sõrme nii, et võib edendada ühtlase jaotumise vahad ja poleerimisvahendid, ja vähendab toote jäätmete, mitte ainult see vältida räpane tilgub ja töötab ajal, kohaldades oma garderoob, kuid vähendab ka jäätmete sinu kallis toode.

Lihtne kasutada: kasta puhta veega enne kasutamist, pärast seda, kui ta paisub, pigista vesi välja ja seejärel oodata, kuni see kuiv enne kasutamist; Seda saab kasutada pneumaatiline või elektriline polisher; Liim toetus, ja te saate muuta pad paar sekundit, kerge kaal ja lihtne kokku panna; Kõik sponge poleerimispadjakesed peaks olema puhas ja tase enne kasutamist, et tagada, et ükski osakesed on jäänud.

Pestav ja korduvkasutatav: see rehv kaste aplikaator on valmistatud vaht materjal, pehme ja elastne tekstuur, vastupidav ja ohutu kasutada ja saab vees läbi ligunenud või decontaminated puhtamate korduvalt kasutada, lihtsalt veenduge, et see läheb täielikult kuivanud enne taaskasutamist.

Unikaalne wave disain mitte ainult võimaldab teil paremini säilitada haarde tugevus, aga ka puhastab teenindusaegade ja nurgad sügavuti, muutes teie puhastamine lihtsam.

Seda on võimalik kasutada erinevates keskkondades nagu kodudes, kontorites, sõidukite ja nii edasi, ja suudab tõhusalt puhastada mitmeid artikleid, sealhulgas klaas, puit, keraamika ja muud materjalid.

On käsiseadmed, mis on disain muudab selle käsna lihtne kasutada ja saab puhastada ilma muid vahendeid.Pealegi, laine kuju võib takistada ka käte libisemist ja annab parema haarde tugevust.

Märkus:

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.Palun veenduge, et te ei pahanda enne pakkumist.

Tingitud erinevusi erinevate monitoridega, pildid ei kajasta tegelikku värvi kirje.Palun vaadake tegeliku pildi saanud.Tänan teid väga.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut