Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ruumi Kokkuhoiu All Laua Sülearvuti Omanik Alusel Tabel Sülearvuti Ladustamise Hammas Metallist Sülearvuti Korraldaja Vastupidav, Stabiilne Mount

Laos
€6.74 €4.38

Sku:

n98849

Sildid:

Omadused:

Maksimeerida Ruumi Selle alusel laual ladustamiseks seista efficientlyutilizes ruumi all oma laua taga, hoides teie sülearvuti, kaustad ja raamatud korralikult organiseeritud tööd ruumi.

Ergonoomiline Disain, Mida tõstame teie sülearvuti on optimalviewing kõrgus, selle all laual ladustamiseks seista aitab parandada kehahoiakut ja vähendavad kaela ja silma tüve poolt põhjustatud pikka tundi sülearvuti kasutamine.

Sobib Kõigile, selle all laual ladustamiseks seista on ideaalne igaühele, kes soovib hoida oma laua taga tööd ruumi tidyand kättesaadav.

Mitmekülgne Kasutamine Kasutage seda ladustamine seista mugavalt juurdepääsu ja kasuta oma sülearvuti, hoides seda samas offyour laud.Kui seda ei kasutata, easilystow see ära hoida puhta ja organiseeritud tööd ruumi.

Vastupidav ja Stabiilne Valmistatud tugevast metallist, selle all laual ladustamiseks seista pakub usaldusväärset tuge oma sülearvuti või muud esemed.Projekteeritud ja testedfor pikaajalist kasutamist, see tagab vastupidavuse ja stabiilsuse.

Tehnilised andmed:

Materjal: Metall

Kogus: 1 Komplekt

Suurus:nagu Pildid

Märkus:

Ainult metallist sulgudes.

Tänu eri monitorand valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve - tänu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt Metall Omanik

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Alumiinium
Taotlus Sülearvuti
Brändi Nimi Geojieer

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut