Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1/16Inch X 500Feet Tross Kaabel, Põimitud Traat Keerutatud Köis Väljas Clothesline Õhusõiduki Kaabel Prügikast

Laos
€40.81 €32.24

Sku:

n224419

Sildid:

Umbes selline punkt: 500feet roostevabast terasest traat, kaabel, tehtud 7x7 suunda ehitus tuum, 1/16 tolli põimitud keerutatud traat, tross, nad on tihedalt keritud ja paindlikkust ja vastupidavust.

Valmistatud roostevabast terasest, see on rooste-tõend, vinüül kaetud, et vältida korrosiooni, kulumise-vastupidavad.Meie terasest tross on tugevam kandevõime, 368 lb purustamine tugevus.

Punutud terastraadist trossid on ohutu ja pehme katsudes, kasutatakse laialdaselt clotheslines, aed, traat, tross, lühtrid, kalapüügi read, sõimamine, laevade või õhusõidukite kaabel, mitmeotstarbeline raskeveokite kaablid.

Väga Paindlikud: saad painutada ja kõver see kaetud terastross, kergust, kohandatud lõigata vajaliku pikkuseni.See ei ole lihtsalt takerdunud ja esitada kaabel köis pooli, kui ei ole kasutada.

Suur DIY projekte, nagu hoonete prügikast jaoks tsitruste, rippuvad string tuled oma aias, panna üles väljas clothesline vahel puud, või hoida oma koera ohutu jooksja, käsitöö mõned loovust oma maja sisekujundus ja aed.

Toote Kirjeldus:

Mitmeid rakendusi: kodu -, aia -, partei, festival, inseneri -, rippuvad pildid, lindude toitjad, muutes aiad, toetada tsitruste, rippuvad valgustid kaabel puule, käsitöö kunstlilled, pesu clotheslines, turvaline sport kaitsemeetmega, rest

Märkus: Tänu eri partii tootmiseks.rull värv juhuslik, Ei saa valida konkreetset värvi

Materjal: Roostevaba teras

värv: hõbedane

Pakendi Sisu:

1 köide x 500Feet Tross Kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut