Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Abstraktne Kunst Handpainted Siga õlimaal Tänapäeva Loomade kohta, Lõuend elutuba Decor Seina Art Seina Pilte Käsitöö

Laos
€220.37 €110.18

Sku:

n87719

Sildid:

TERE TULEMAST MEIE POODI!

Ilma raami ja kruvid tarvikud / Ainult käsitsi valmistatud lõuendile maali ; Märkus: 1INCH=2,5 CM ; Väga hea meel, et sa valida meie toodete ja kauplusesse.Ma loodan, et teil on õnnelik shopping aega!Kui sul on mõni küsimus, palun andke mulle teada.Ma olen täielikult teie teenistuses.Aitäh !

Maali Näitus

Ettevõtte Tutvustus

Meil on hulgimüüja õlimaal Hiinas!KUNINGAS-H ettevõte asub Hiina shenzhen dafen maal on puhas käsitsi maalitud õlimaal kunstnikud ja kunstnikud teevad koostööd ühe-stop serviceThere on sadu suur maali kunstnike siin.Nad armastavad kunsti, elu ja olla eriline loovus.Me värvi oma pilte ja mitmesuguseid stiilis maalid nagu abstraktne kunst, maastik jne.Muidugi, pakume toote vastavalt oma nõuet.Suures , kogenud kunstnike, vaid odavaim hind, mida me teeme väga vähe kasu iga maali !

KKK

Q: on maal käsitöö?

A: jah, 100% käsitsi valmistatud õli lõuendil maali ,kuid kuna see on käsitsi maalitud kunstiteos, see võib olla veidi erinevat pilti, palun mõista.

Q: Kuidas pakkida oma õlimaal?

A: Tavaliselt me katta, et maal polyfoam ja siis rulli see kuni raske toru keskel leidke pärast, et me lõime ta üles koos plastikust väljaspool hoida see heas seisukorras.

Special service:

1 - Kui soovite mingit muud suurused/värvid/pilt, siis palun andke meile teada, me ei saa seda teha. 2 - Maali rullitud laeva,, kui soovite spetsiaalse paketi, siis palun andke meile teada. 3 - Tilk laevandus on saadaval.

Tagasiside ja Kontakt

1 .Kui sa ei ole rahul selle tehinguga mingil põhjusel, võtke meiega palun ühendust enne jäta negatiivset tagasisidet.Palun andke meile võimalus teha oma parima, et probleem lahendada. 2 .Kõik meie tooted on kontrollitud ja pakendatud heas töökorras enne saatmist.Kui ostetud punkt, mis te olete saanud, on vale, palun võtke meiega ühendust ASAP, me oleks lahendada see.

Mudeli Number õlimaal
Toetusbaasi Lõuend
Keskmine Õli
Tüüp Õli Maalid
Vorm Üksik
Stiil Modern Stiil
Kohandatud Foto Jah, võib pakkuda
Brändi Nimi KUNINGAS-H
Technics Käsitsi Maalitud
Kaadri režiimis Raamimata
Taotlus Seina Kaunistamiseks / Kingitus sõbrale
Teemasid Loomade
Maali stiil 100% Käsitsi maalitud Lõuend
Kvaliteeti kõrge kvaliteet
Kohandatud Suurus Jah, võib pakkuda
Materjal Voodipesu, Kõrge Kvaliteediga Lõuend Värvid
Raam Nr, Raamita AINULT Lõuendile Maali
Originaal Jah
kohandatud värve Jah, võib pakkuda
Kuju Ruut

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut