Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Realistlik Hiire Auk Seina Kleebised 3D Hiirt, Seina Kleebis Huvitav Realistlik Wall Decor Kleebis Decal Lõbus Kunst Loomade Kleebised

Laos
€5.83 €2.91

Sku:

n93880

Sildid:

Kõrge kvaliteediga materjal, kerge kasutada ja eemaldada.Luua uue ilme oma tuba selle armas ja realistlik disaini hiirtel ja trepid.Kleebi kindlalt mis tahes sileda pinna.Täiuslik sünnipäeva kingitus lastele ja täiskasvanutele, kes armastan loomi.

Materjal: PVC

Suurus: 25*35cm/9.8*13.7 aastal

Nimekiri:

1*hiired auk sticke

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja keskkonnasõbralik materjal: See hiire auk seina kleebis on valmistatud kvaliteetsest PVC materjalist, mis on keskkonnasõbralik ja kauakestev.

2.Lõbus ja võlu oma seinad: See seina kleebis on lõbus hiire auk disain, mis lisab õnnelik vibe oma tuppa.See muudab oma stiili ruumi ja loob uue ilme, mis on hubane ja elav.

3.Mnay kasutusvõimalust: Lisada mõned sarmi ja isikupära, oma ruumi, kus see hiire auk seina kleebis.See on lihtne kohaldada ja kõrvaldada mis tahes sileda ja puhta pinna, nagu seinad, aknad, trepid ja rohkem.

4.Paindlik kohaldada: See hiire auk seina kleebis on isekleepuvad disain, mis võimaldab teil kleebi see kindlalt tasasele pinnale, isegi veidi tekstuuriga seinad.Saab ka DIY ehtida sobitada oma isikupära ja maitset.

5.Tee oma lapse õnnelik: See hiire auk seina kleebis on armas ja originaalne viis, et teie laps kaunistamiseks ruum.See näitab, armas ja hubane hiirt, perekonna oma seina.Teie lapsel on väga hea meel see kleebis.Kuna see on ka fantastiline kingitus Jõuludeks, sünnipäevaks või mis tahes muu festival. (179 tähemärki)

Mudeli Number 3D Hiir Seina Kleebis
Teema Loomade
Materjal PVC
Stiil Modern Stiil
Stsenaariumid Seina
Muster 3D Kleebis
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut