Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Heegelda Lille Korv Auto Kootud Potitaimed Auto Peegel Lill Heegelda Auto Ornament, Käsitsi Kootud Peegel Tarvikud

Laos
€19.16 €9.58

Sku:

n100027

Sildid:

Omadused:

See heegelda lille korv auto on armas aksessuaar, mis tõstab dekoratiivsed auto.See on valmistatud puuvillast lõnga ja talub pikaajalist kasutamist.See on lihtne paigaldada.See on ka ideaalne kingitus Thanksgiving Päev või mis tahes muu sündmus.

Kirjeldus:

Materjal: puuvillane lõng

Protsess: kudumine

Suurus: umbes 2.7 lai

Toodete Nimekiri:

1* Heegelda Lille Korv Auto

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Sarmiga: mis Heegelda Lille Korv Autoga, saate nautida looduse ilu oma auto.Lill korvi kuju on peen ja elegantne, ja pehmed värvid segunevad hästi oma auto kujundusest.See on ideaalne aksessuaar peatada oma rearview mirror ja elavdada oma päeva.

2.Pikaajaline Kasutamine: Valida puuvillane lõng materjali, Tahavaatepeegli Tarvikud on käsitsi kootud, pehme katsudes, ja võib kasutada pikka aega.

3.Lihtne Peatada: Heegeldatud Auto Peegel Manused on varustatud reguleeritava kaelapaela kinnitamine, nii et neid on lihtne peatada.Saate hõlpsasti peatada see, kui sa tahad, et ehtida.

4.Mitu Rakendused: Sobib dekoreerimiseks, elutuba, magamistuba, köök, sissepääs, auto, kontorid jne, ning Heegelda Lille Rearview Mirror Tarvikud on mitmeid rakendusi.

5.Suurepärane Kingitus: Heegeldatud Tehase Auto Tarvikud on ideaalne sünnipäevaks, Thanksgiving, Jõulud, ja aastapäeva kingitused oma sõbrad, pere, armastaja, kolleegid, või auto lovers.

Kanga Tüüp Sünteetilised Juuksed
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut