Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Akna Decor Panel Multi-Värviline Peatamise Paneel Windows Seina Art Decor Kodus Vitraaži Decal Seina Paneeli Elutuba

Laos
€17.48 €8.74

Sku:

n123748

Sildid:

Lisa veidi sära oma aeda selle kinnihakkamine paneel.Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, see paneel on loodud, et püüda ja peegeldavad päikesevalgust ilusti.See on lihtne riputada ja liikuda, luua pimestav ekraan värve.See paneel on suurepärane kingitus iga kord, eriti sünnipäevad.Ilostua oma väljas ruumi, kus see kinnihakkamine paneel täna.

Nimi: Vitraa Aken Paneel

Materjal: (akrüül)

Suurus: umbes 20CM/7.87 tolli

Pakkeleht:

1*Vitraaz Aken, Paneel

Märkus:

Palun võtke vastu, et seal on värvi erinevus on tekkinud toote valgusefekte ja pildistamise nurk.

Toote suurus on lubatud hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikaajaline Jõudlus: Meie kodu akna värvilised paneel on valmistatud akrüülist, materjal, mis on mitte-deformeeritavad ja kulumiskindel.See võib kesta karmid ilmastikutingimused ja säilitada oma eraelu puutumatuse ohutu.

2.Ainulaadne Stiil: Koos kilpkonn, kotkas ja taime mustrit, ümmarguse disainiga kodus akna-värviline paneel lisab puudutus looduse ja elegants oma dekoratsiooni, mis suurendavad ilu kerge.

3.Kunstiline Disain: See värvitud paneeli funktsioone, unikaalse ja elegantse disaini, mis peegeldab päikesevalgust gorgeous kujundeid.Saab riputada see kõik akna konks, mis kaasas on, ja nautida hämmastav visuaalne mõju, mida see loob.

4.Multi Rakendused: saad valida erinevaid värve ja mustreid käesoleva kodu akna värvilised paneel sobitada oma stiili ja meeleolu.Ta lisab võlu ja elegants oma veranda, aias, rõdul, aias või elutuba.

5.Fantastiline Esitada: ilus lähenemisviisi, et muuta oma akna suurepärane keskpunktiks on see värviline paneel, oma maja akna.Kas see on alustada uue aasta housewarming, Jõulud või sünnipäev, see paneel on ilus kingitus oma lähedastele.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Akrüül
Stiil Modern Stiil
Kuju Ring
Mudeli Number Vitraaz Aken, Paneel

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut