Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2024 Nädala Ametisse Raamat A5 Iga Päev Planeerija Sülearvuti Koos Igakuine Klapid Jan-Dec 2024 Planeerija Nädalas Kuus Planeerija 2024 Holida

Laos
€5.23 €3.55

Sku:

n102290

Sildid:

Korraldamiseks aastal meie Ulatusliku Aastane Planeerija!Funktsioonide hulka viide kalender eelmise ja järgmise kuu üksikasjalik kord Nädalas Planeerija lehekülge, ja eriline disain, mis annab sulle suure kirjutamise kogemus.Planeerida oma päeva kergust!

Tehnilised andmed:

Nimi: 2024 nädala planeerija spiraal seotud

Toote mõõdud: (ligik.)16.1*21.2 cm/6.34*8.35 tolli

Toote kaal: umbes 456g

Materjal: paber

Lehtede arv: 112 lehed

Pakkeleht:

2024 nädala planeerija spiraal siduvad*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Aastaringselt Planeerimine: See 2024 nädala planeerija spiraal siduv hõlmab jaanuar 2024 kaudu detsember 2024, mis vastavad kogu oma aasta vajadusi.See annab põhjaliku ajakava kuu ja nädala seisukohti, samuti piisavalt ruumi märkmed ja meeldetuletused.

2.Täiustatud Ajakava Juhtimine: Meie 2024 nädala planeerija spiraal seotud tagab tõhusa ajakava juhtimise oma igapäevast abijoone ja pühendunud märgib jagu iga kuu.Ka objekte on viide kalendrid eelmiste ja tulevaste kuud ja loetelu suured pühad, pakkudes täiustatud planeerimise kogemus kõigile oma olulisi sündmusi ja ideid.

3.Suurendada Tootlikkust: Võtta oma organisatsiooni oskused järgmisele tasemele meie 2024 Nädala Planeerija Spiraal Siduv.Esmaspäevast pühapäevani, hõlpsasti hallata oma kohtumisi, märkmeid ja igapäevaseid ülesandeid, tehes kaks lehekülge nädalas paigutus, mis annab helde kirjutamiseks ruumi.Hüvasti ebaproduktiivne päeva ja tere tõhus planeerimine.

4.Usaldusväärne Kvaliteet Raamat: Nautida täiuslik kirjutamise kogemus meie 2024 nädala planeerija spiraal siduv.Tehtud usaldusväärne paber materjalist, see hoiab ära tindi verejooksu ja tagab tipptasemel jõudlust.Rõõmu pikaajaline vastupidavus, kui te seada eesmärke, planeerida ja korraldada oma iga päev.

5.Lihtne Igakuine Planeerimine: See 2024 nädala planeerija spiraal seotud kaasas kuus vahelehed, et säästa teie aega ja vaeva.Saate hõlpsasti kontrollida, kas kuu või päev pead, mille eriline disain kaarte.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut