Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Nädalas Kuus Planeerija 2024 Iga Päev Nimetamine Raamat 2024 Ametisse Raamat, Et Oma Eesmärke Saavutada Ideaalne Õpilastele, Juhid

Laos
€17.77 €12.44

Sku:

n125196

Sildid:

Kui 2024 päev planeerija funktsioonid uimastamist tekstuuri ja palju ruumi märkmete tegemine, ajurünnakud või graphing.Rahulikult puhata, teades, et iga lisa, joonis või mõte jääb puutumata ja ürgset mõlemalt poolt.Ideaalne koolitarbed, kontoritarbed, lõpetamiste, sünnipäevad ja Jõulud, see on ideaalne kingitus õpilased, juhid, kirjanikud, ja igaüks, kes hindab andmed.

Omadused:

Materjal: denim PU+120g topelt-liimi raamat

Suurus: 21*15cm/8.27*5.91 tolli

Planeerija sisu: 1 leht isikuandmete, 1 leht 2 lehti Õppimise oskusi ja harjumusi, 1 leht 2 lehti Eesmärgid aasta, 1 leht 2 lehti Mõtlemine maps/fokuseerib, 1 leht 2 lehti Olulised kuupäevad, 12 lehed 24 lehekülge Nädalas planeerija, 60 lehte 120 lehekülge Isiklike to-do list, 22.5 lehed 45 lehekülge Dot maatriks

Nimekiri:

1* Planeerija

6* Planeerida sticke

Vaata rohkem toote detailid

1.Kallis Lisatarvikud: Tõsta oma planeerimise kogemusi meie 2024 nädala planeerija.Meisterdatud peaminister sünteetilisest nahast, see kiirgab luksuslik puudutus ja tasakaalustamata vastupidavus.Uimastamise tekstuuri, lisab kallis vibe oma igapäevaellu.

2.Avar tuba: See 2024 nädala planeerija pakub rohkelt ruumi märkmete tegemine, ajurünnakud või graphing, mistõttu on hindamatu vahend, kooli-ja tööga seotud ülesanded.

3.Sujuva Kirjutamise Kogemus: Meie 2024 nädala planeerija funktsioone, 198, happevaba lehti, et luua sujuva kirjutamise pind ja vältida tint tungimist.Kas sa tahad teha märkmeid, skeem või plaan, mis on teie eesmärgid, võite teha seda kergust ja usaldust mõlemal pool lehte.

4.Praktiline kasutamine: 2024 nädala planeerija on go-to vahend viibib peal oma ülesandeid ja eesmärke.See avar planeerija on ideaalne kool, kontoritarbed, lõpetamiste, sünnipäevad ja Jõulud.

5.Suurepärane kingitus: Tõsta oma planeerimise mängu meie 2024 nädala planeerija featuring unikaalne disain, mis ühendab stiili ja funktsionaalsust.Ideaalne õpilastele, juhid, kirjanikud ja üksikasjalikult orienteeritud üksikisikutele.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut