Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lihavõtted Isiku Tausta 180x110cm Kevadel Ülestõusmispühade Fotograafia Banner Lapiga Bunny Ja Munad Muster Lihavõtted Foto Taust

Laos
€13.45 €9.41

Sku:

n115589

Sildid:

Tee oma Lihavõtted poole rõõmsa ja värvika meie vastupidav Lihavõtted pool taustaks.Ideaalne Lihavõtted pooled või muna lüüa mängud, pildistamine koos pere ja sõpradega, ja kaunistus foto kabiinid või aiad.Meie Lihavõtte taustaks on mõeldud koos lõbus ja pidulik Ülestõusmispühade elemente, et lisada extra touch cheer oma pidustused!

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Lihavõtted foto taust

Materjal: Polüester riie

Toote suurus: umbes 180x110cm/70.87x43.31 cm

Pakkeleht:

1tk * Fotograafia taust lihavõtted

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Elav ja Pikk-Kestev: Valmistatud värvi pidav ja vastupidav polüester kangast, see lihavõtted pool taustaks on õmblusteta, korduvkasutatavad ja kokkupandav, täiuslik oma pidulik tähistamine.

2.Lihavõtted-Teemastatud Rõõmu: Luua pidulik õhkkond meie Lihavõtte Pool Taustal kujutatud värvikas jänkud ja munad.Mõõte-180 x 110 cm/70.9 x 43.3 cm, see on ideaalne Lihavõtted pooled või muna lüüa mängud, tuues oma pidustused elu!

3.Riputada Lihtne: Tõsta õhkkond oma Ülestõusmispühade tähistamine vaevata!Selle taustal on mitmekülgne lisaks, täiuslik peatada siseruumides või õues uksed, seinad, aiad.Loovad sooja ja kutsuva ruumi meeldejääv Lihavõtted photoshoots.

4.Lõbus Pidu: Muuta oma kodu ümber ekstravagantne Lihavõtted pool saal koos meie elav taustaks.Kaunistatud munad ja bunnies, siis vaevata luua pidulik õhkkond, mis jätab püsiva mulje teile ja teie külalistele.

5.Lai Ulatus Kasutusalad: See laialdaselt kohaldatav Lihavõtted isiku tausta kahekordistab nagu pidulik photo booth või aia kaunistamiseks, mistõttu on täiuslik lisaks kõigile Lihavõtted või kevade poole.Plus, oma täiusliku värvi sobitamise tagab, pildi-täiuslik mälestused iga kord.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut