Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tsingi Sulam Mootori Onekey Stop Nupp Katta Auto Nupp Kleepuv Katta Auto Mootori Käivitamine Lülitage Nupu Kate Tarvikud

Laos
€9.39 €4.69

Sku:

n1158

Sildid:

Kaitsta oma auto push nuppu start meie õrn puudutus, anti-scratch kate.Lihtne paigaldada, see toob dünaamiline mood oma auto, samas pakkudes kaitset.

Kirjeldus:

Materjal: tsingi sulam

Kaal: umbes 50g

Suurus: umbes 5*5*1.5 CM (1.97*1.97*0.59 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Pakkeleht:

Start Stop Nupu Kate*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikaajaline Kasutamine: Meisterdatud suurepärane tsingi sulamist materjali, meie push nuppu start kaas on lihvitud ja galvaniseeritud jaoks sametine tekstuur.See on vastupidav kriimustuste ja paigaldamise protsess on sujuv.Kogemus ruumiillistuma elegants ja rafineeritumalt.

2.Ekstra Kihi Kaitse: Hoidke oma auto värvi põlised ja õnnetuste ennetamiseks mootori algab meie Push Nuppu Start Kate.See add-on kaitsev kiht kaitseb tõhusalt nuppu kriimustuste ja kulumise, tagades teie lapse turvalisust.

3.Unikaalne Disain: Lisada puudutus unikaalsus oma auto meie push nuppu start katmiseks mõeldud lahe pöördlülitit.Sa saad teha avalduse koos dünaamilise auto upgrade täis rituaal ja stiili.

4.Lihtne Paigaldus: Kaitsta oma auto push nuppu start kriimustuste, tolmu ja acciteeth vajutades seda katta.Lihtne paigaldus lint ei ole kahju oma sõiduki või nuppu start.Pluss, nautida elegantne touch tseremoonia iga kord, kui hakkate oma auto.

5.Murrangulisi Teie Auto Välimus: Muuta ilme sõita meie push nuppu start kate.Selle moodne ja dünaamiline disain lisab puudutus luksus ja elavdada oma sõidukit, mistõttu näeb välja uus.Kate on kohaldatav, et enamik auto mudelid ja suurendab teie auto üldise ilu.

Kleebise Paigutus Õhu Paneel
Toote Laius 5cm
Materjal Plast
Kirje Pikkus 5cm
Toote Kõrgus 1.5cm
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut