Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2 Pack Messing Aia Voolik/Hosepipe Puuduta Pistik 1/2 Tolli Ja 3/4 Tolli 2-In-1 Emane Keermestatud Kraani Adapter

Laos
€5.64 €4.29

Sku:

n121158

Sildid:

MESSING PUUDUTA PISTIK: Messing Aia Voolik Puuduta pistik on kaks naist Keermestatud puuduta pistikud.Iga pistik mahub 3/4 Tolline & 1/2 Tolline kraan.

2 OSA PISTIK: kraani connector kaasas kaks osa.Kui mõlemad osad on terved, pistik sobib kuni 1/2 Tolline kraan.Kui ülemine osa on unscrewed pistik sobib arvesse 3/4 Tolline kraan.

LIHTNE KASUTADA: Messing keermestatud pesa võimaldab kiire, lihtne ühendamine ja lahtiühendamine veevarustuse.Ideaalne kasutada koos Aia Voolik Torud

VALMISTATUD MESSINGIST: pistikud on valmistatud Messingist ning on vastupidavad korrosiooni ja rooste.Mõeldud, et oleks tugev ja vastupidav, need pistikud sobivad enamus standard UK väljas kraanid.

1/2 tolline, kombineeritud poolt, 3/4 connecter koos 1/2 meeskonna cap/mutter, saab üle 3/4 adapter.

3/4 tolli, läbimõõt on suurem kui 1/2 tolli.

Tahke messingist materjal teeb seda tööd kauem kui plastikust üks.Lihtne paigaldada ja ära võtta.See on toode mõeldud keermestatud kraani, kasutatud glasuuritud kraan/koputage võib kukkuda, mis on põhjustatud kõrgest vee all kui vee surve on madal, et see töötab.

värv: kollane

Materjal: messing

Pakendi Sisu:

2 * puuduta pistik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut