Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Astronaut Pliiatsi Omanik Tablescape Decor Lapsed Pencil Mini Top Korraldaja Desktop Harja Cup Vaik Kirjatarvete Pot Kaasaegse Kodu

Laos
€16.38 €7.37

Sku:

n122231

Sildid:

Kirjeldus

Desktop Pencil Meik Harja Hoidja on mitmekülgne ja stiilne täiendus igale lauale.Valmistatud vaik, see on vastupidav ja kergesti puhastatav.Selle unikaalne astronaut disain lisab särtsu ja isikupära oma töökohta, samas on oma suure mahutavusega võimaldab teil salvestada mitu pliiatsid ja meik pintslid, hoides oma laua organiseeritud ja segadusega-free.Selle peen viimistletud ja mugavalt tunda, see pliiats omanik on must-have.

Omadused

-Värv:Valge

-Materjal:Vaik

-Suurus:12.00X11.00X7.00cm/4.72X4.32X2.75in

-See laud pliiatsi omanik on mitmekülgne ja stiilne täiendus mis tahes tööruumi, pakkudes nii funktsionaalsus ja esteetiline kaebuse.

-Unikaalne astronaut disain selle pliiatsi omanik lisab puudutus isik oma laua, mis muudab ta seista välja, väga dekoratiivsed.

-Oma suure võimsuse, see pliiats harja hoidja saab salvestada mitu kirjutamise riistad ja meik pintslid, hoides tööruum puhas.

-Valmistatud vaik, see pliiats omanik on väga stabiilne ja lihtne puhastada ja tagada, et see kestab aastatel, laialdaselt kasutamist.

-Peen viimistletud see pliiatsi omanik ei ole mitte ainult väga dekoratiivne, kuid pakub ka mugavalt tunda käsitsemisel ta.

1 x pliiats omanik

Feature1 harja hoidja
feature9 pliiatsi hoidja lapsed
Feature3 astronaut pliiatsi hoidja
feature11 pliiats omanikud
Materjal Plast
feature10 pencil cup omanik
feature8 Kirjutusvahendi Hoidja
feature7 spaceman käsitöö
feature6 desktop kirjatarvete pott
Feature4 pencil cup
Päritolu Mandri-Hiina
Feature5 astronaut ehted
Feature2 Desktop Harja Hoidja
feature12 pliiatsi hoidja laua

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut