Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Loodusest Asju Kandma Tina Märk Karu Metsas Tere, Siin Palun Pühi Oma Käpad Vintage Metallist Kohvikud BarsPubs Kauplus Wall Decor

Laos
€10.20 €5.10

Sku:

n128117

Sildid:

①Size: Meede Umbes 20 Cm X 30 Cm ;30 cm X 40 Cm.

②Easy Üles Riputada: See Kerge Metallist Tina Märk Kaasas Eelnevalt puuritud Augud Lihtne Kuva.Servad Iga Tina Märk On Laines Ohutu Käitlemise.Tina Märk On Valmistatud Kõrge kvaliteediga Metall, Tina, Mis On Vastupidav.Veekindel, Külglibisemise-pimestavad, Lihtne Puhastada Ja värvi pidav. - Loominguline, Lihtne Ja Stiilne Disain.

③ Isikupärastatud Seina Kaunistamiseks Iga Kord: Ideaalne elutuba, Magamistuba, Külaliste Tuba, Vannituba, Söögituba, nõupidamisteruum, Esik, Garaaž, Mees Auk, Baar, Kohvik, Korter, Hotelli, Hoovis, Aed, Park, Tänav, Riputada See Seinte Või ustega Ruumides Sise-Ja Välistingimustes, Jne.Et Lisada Rohkem Võlu, Et Oma Elu.

④Vintage Wall Decor eelnevalt puuritud kinnitusava Sise-Ja Välistingimustes Anti-rooste Ja Anti-pleegib Ühepoolne värvid Võivad Erineda Valgustus, Tulemused On Mõnevõrra Ebatäpne.Loodan, Et Teile Meeldib.

⑤Welcome Meie Poes.Vajuta "lisa Ostukorvi" Osta Nüüd!Sind Armastan Seda!kui Teil On Küsimusi, Palun Andke Meile Teada, Me Püüame Oma Parima, Et Sind Aidata.

Stiil Ameerika Stiilis
Kuju Ristkülik
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut