Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Naljakas Märkmete Naljakas Sõiduplaani Märkus Planeerimine Padi 150 Lehed Ise Kinni Märkus Tampoonid Ameti Töö Koolis, Kodus Laua Tabel

Laos
€2.75 €1.92

Sku:

n173367

Sildid:

Meie planeerija märkmete on usaldusväärne raamat toode sobib peredele või üksikisikutele, kes soovivad end väljendada, jätmata märgid.150 sheets, teil on piisavalt ruumi, et kübeke alla ideid ja jääda korraldatud.Nende märkmete on suurepärane abimees, et hoida oma mõtteid paigas.

Tehnilised andmed:

Nimi: Naljakas Märkmete

Toote Materjal: paber

Ühe Toote Suurus: (ligik.)7.5*7.5*0.5 cm/2.95*2.95*0.2 tolli

Ühe toote kaal: umbes 30g

Lehtede arv: 50 lehte iga tükk

Pakkeleht:

Naljakas Märkmete*3tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Erakordne Kvaliteet: Kogemus tipptasemel kvaliteeti meie naljakas märkmete, mis on valmistatud usaldusväärne paberist, mis on vastupidavad kahju ja tagab mugava kirjutamise kogemus.Need märkmed on ohutu ja lõhnatu, pakkudes ülim mugavus.

2.Laua-sõbralik Sülearvuti: Võtta teadmiseks, igal ajal ja kõikjal, need naljakas märkmete viibimise asemel oma töölauale.Tänu tugev liim, nad ei tule maha lihtsalt ja ei jäta märke.Kas see on töö või mängida, need märkused on hoida oma mõtted, korraldatud ja kättesaadav.

3.Suurepärane Kingitus: Need naljakad märkmete on ideaalne jättes humoorikas sõnumeid oma kolleegid, sõbrad, klassikaaslased, või peredele.Kas sa tahad, et väljendada oma tänulikkust, vabandan, või teha taotluse, nende loominguline märkused teeb oma teatises rohkem lõbus ja meeldejääv.

4.Meeleolu Tõus: võimenduma oma meeleolu Naljakas Märkmete, ideaalne vahend selleks, et väljendada oma sisemise mõtteid ja emotsioone.Need märkused pakkuda meeleolu asendus-ja teha te tunnete rohkem lõdvestunud ja tundma, kas soovite, et kompliment, vabandan, või lihtsalt nali ümber.

5.Mugav Vahend: Hoidke oma märkused sorteeritud kergust kasutades neid Naljakas Märkmete.Koos helde arv 150 lehed, nad viimase kaua aega, samas lisades puudutus huumor oma igapäevaellu.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut