Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Hot Müük Tahvel Metall Tina Märk Vintage Plakat Praetud Kana Retro Plaat Seina Decor Köök Restoran Kauplus Kiire Toidu Pood

Laos
€14.33 €7.17

Sku:

n126035

Sildid:

TÄPSEM MATERJAL: tina märk on valmistatud tina/metall/raud, 100% bränd uus, kvaliteetne materjal.See võib olla ringlussevõetud, puhas ja ei fade,ja anti-glare funktsioon.

KÕRGE KVALITEET: vintage märgid trükitud ultra vastupidav tindid korrosiooni ja ilmastiku vastupanu rooste.Täiuslik siseruumides-või välistingimustes kasutamiseks.

LIHTNE RIPUTADA: See kerge metallist tina märk kaasas eelnevalt puuritud augud, et teha väljapanek imelihtne.servad iga tin märgid on rullitud ja palistatud ohutu käitlemise.

Klassikaline VINTAGE DECOR: Need retro art tina märke lõbus ja atraktiivne kaunistamiseks oma kodu, talu, restoran, ühiselamus!Luua oma isikliku keskkond.

PÄRAST MÜÜKI: pakume kvaliteedi pärast-müüki teenust.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me vastame teile võimalikult kiiresti.

Kui soovite rohkem stiili, võite saata mulle fotosid, mis Tahes liiki foto,pilt,foto,joonistused,kunsti tööd saab eaily teha.

Saate printida mis tahes pildid, mis teil nagu online või foto oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, uute jooniste oma kunsti töö.

See on nii lihtne, nagu trükkimine paberile!!

Plssend meile selge pildi enne luua selleks.(Kõrgem mõiste pildi ,enam selge, tina märk on)

Suurus : W10cm x H40cm,W15cm x H30cm,W20cm x H30cm,W30cm x H15cm,W30cm x H20cm,W30cm x H30cm,W30cm x H40cm,W40cm x H10cm,W40cm x H30cm

Pakett sisaldab : 1 x Tina Märk

Toodete Kuvamine:

Kuju Ristkülik
Kasutamine Wall Decor
stseen kodus toas baar garaaž restorani köök pubi club kohvik kauplus kauplus studi
Kingitus sõbrad, vanemad, vennad, õed, kolleeg festival
Teema auto õli bensiini mootorratas
Märksõna metallist tina märk plakat pleki tahvel
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Uus Klassikaline/Post-modern Style
Funktsioon retro vintage antiik nostalgiline roostes isikupärastatud vana mood
Materjal Metallist

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut