Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Riigi Lipu Bännerid Hele Muster Polüester Lipu Pronksi Kaitserõngad Suur Banner Aia Dekoratsioonid Tõend, Fade

Laos
€5.08 €3.55

Sku:

n129005

Sildid:

Valmistatud ilmastikukindel, suur-tugevus polüesterkiud, need plakatid funktsioon eredad, selged mustrid ilma kalded.Ilma tüve poolt põhjustatud pikk vedrustuse, muster on kooskõlas algse disaini.

Kirjeldus:

Toote suurus: umbes 90x150cm/35.43x59.06 tolli

Materjal: polüester

Pakk Nimekiri:

Riigi lipud*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal: Meisterdatud kõrge-tugevus polüesterkiud, selle riigi lipu pakub usaldusväärseid tulemuslikkuse iga ilmaga.Selle ilmastikukindel materjal säilitab oma esialgse värvi, tagades pikaajalise aktiivsust, mis püsib aastaid.

2.Elav Ekraan: mis Kasutavad tipptasemel trükkimine tech, meie riigi lipud on eredad, featuring elav mustreid, mis on tasuta moonutusi ja kalded, tagamaks, et sinu lipp on visuaalselt ükskõik, kus sa seda näidata.

3.Muretu Peatatakse: vastupidav messing kaitserõngad igas nurgas, meie riigi lipud on lihtne riputada või lennata, põhjustamata tüvi isegi siis, kui peatatud pikemaks perioodiks.Kerge kuid vastupidav materjal tagab mugavuse ja usaldusväärsust.

4.Suur Riigi Lipu Suurus: Tõsta oma riigi elegantsi täiuslik 3*5 meetrit lipu suurus, pakkudes kõige autentne ja täpne riigi lipu kogemus.Muster on identne algse disaini, tagada täielik kooskõla kahe vahel.

5.Lai Kasutusala: Meie riigi lipud on mitte ainult sobib peatatakse õues, vaid ka teha suur sisekujunduses.Kasuta neid selleks, et lisada ainulaadne elegantsi oma magamistoas, elutoas või äri ruumi.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut