Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Looduslik Kristall Labrador Vee Tilk Ripats Mehed Energia Kvarts Kaelakeed Kivid Ornament Waterdrop Kuju Paranemise Kaelakee

Laos
€6.22 €3.11

Sku:

n133352

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Sillerdav Optilise Efekti sillerdav optilise efekti, see labrador on poleeritud ja silutud.Ilus labrador sinine, kollane ja oranž shimmers, valgus siseneb kivi, tabab twin pinnad sees kivi ja põrkab maha see.

2.Loomulik, Kordumatu 100% looduslikud, erinevad suurus ja kuju ja isegi värvi kui pildil.Saad sarnane, kuna iga kivi on unikaalne ja on looduslikke variatsioone.

3.Sobiv Mediteerimiseks Labrador saab kasutada tervendav kivi, parim positiivset energiat, reiki, meditatsioon, meelerahu ja suurepärane meditatsiooni ja tšakrate tasakaalustamiseks.

4.Suurepärane Kingitus See on suurepärane kingitus Thanksgiving, Jõulud, Tähtpäevad, ystävänpäivä ja Sünnipäevad või üllatusena, et meelde tuletada, keegi eriline kui palju sa hoolid.

5.Lai Kohaldatav Saab kanda nii ametlik kui ka mitteametlik korda, sealhulgas sünnipäevad, kohtumised, Jõulud isikud, pulmad, lõpetamiste, igapäevaseks kandmiseks, jne., et muuta oma elu seista välja tõrjuda.

Toote Kirjeldus:

1.Loomulik Labrador Ripats, kaasas köis kett, sobib naistele ja meestele kanda igapäevaelus.Ohutu tundlikele nahad.

2.Labrador tähendab, elujõudu ja õnne.Labrador helendab kuldne nagu päike ja on võimas positiivset energiat.Seljas labrador regulaarselt saab leevendada negatiivseid tundeid kurbus, ärevus ja pinge.

3.Pakkuda tervendav ja meeleolu tõstvate bene fit, mis rikastab elu omanik, tuues talle rahu ja tervisele, samuti teritamine intuitsiooni.

Omadused:

1.Materjal: krobeline labrador

2.Kaal: umbes 20g

Toodete Nimekiri:

1*Looduslikud Labrador Ripats

Stiil Modern Stiil
On Looduslik Materjal Jah
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut