Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Dental Clinic Seina Decal Vannituba Plakat Vinüül Seina Kleebised Decor Seinamaaling Hambapasta Hammaste Harjamise Hambaid Hambaarsti Kleebis

Laos
€12.18 €9.74

Sku:

n136439

Sildid:

Kallis Sõber, tere tulemast minu poodi.Kaup on hea kvaliteediga .Ja kõik, suurus ja värv on laos.Pls donot muretsema midagi.

Wall Art Decorati Vinüül Decal Kleebis Paigaldada Area : kleebised võib rakendada kõik siledad pinnad, näiteks Seinad, Uksed, Aknad, Kapid, Plast -, Metall -, keraamilised Plaadid jne. - Ilma palju vaeva ja kulu saab kaunistada ja stiili oma kodu. - Kohaldades kleebised kohta konarlik pind on natuke raskem. - Värvid võiksid olla veidi erinev, sõltuvalt teie monitori seadistusest. - PALUN märkige Märkus postkasti infot OMA VÄRVI VALIK (leiad värvi all pilt punkt) kui sa maksavad punkt, IGA PUNKT ON UNIQUECAN EI võiks LEIDA STORESIT ON AINULT ÜKS TAHKE VÄRVI, TEIST VÄRVI SEES ON VÄRVI OMA WALLIT NÄEB NII ROHKEM JAHEDAM ELUS !!!Suurus, mis näitab, et pilt on natuke suuremad, mis näitab, eesmärk !!!Muidu värv on näidatud oksjoni saadetakse.

60081

Mudeli Number hammaste 1021
Teema Muster
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Lennuk Seina Kleebis
Brändi Nimi DCTAL
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Stiil Modern Stiil
Stsenaariumid Seina
Materjal PVC

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut