Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pesapalli Kurikas Display Wall Mount Tugev Kõrge-Tugevus Pesapalli Omanik Kuva Ruumi-Säästes Pesapalli Kurikas Ladustamise Korraldaja

Laos
€4.36 €3.05

Sku:

n141333

Sildid:

Kirjeldus:

Otsin praktiline ja ilus viis näidata oma pesapalli kogumist oma tuppa?Otsida enam kui meie pvt display wall mount!Koos rooste-vastupidavad disaini ja kõik vajalikud kruvid ja vahendid kaasas, see mount on ideaalne lahendus tutvustada oma lemmik baseballs stiil.

Kirjeldus:

Materjal: raud

Toote mõõdud: 9x5.5x3cm/3.54x2.16x1.18in

Pakkeleht:

Pesapalli kurikas wall mount x 1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Ladustamise Lahendus: Hoia oma pesapalli kurikad ja muude sport tarvikud organiseeritud ja ohutu see mugav wall mount.Multifunktsionaalne hammas võib salvestada ka baseballs, golf pallid, ja rohkem, mistõttu see on suurepärane võimalus näidata oma kollektsioone, maksimeerides samas oma ruumi.

2.Vastupidav ja Vastupidav: See wall mount tagab ohutuse ja stabiilsuse oma sporditarbed oma kõrge-tugevus raua materjal, mida ei ole lihtne rooste või deformeeruda.Ta on vastupidav ja piisavalt tugev, et hoida oma pesapalli kurikad ja muud tarvikud.

3.Ruumisäästlik Disain: See seinale paigaldatud disain kasutab vertikaalset ruumi seina, et salvestada oma pesapalli kurikad, ei võta põrandapind oma toas.See muudab teie toas tidier ja avaram.

4.Lihtne Paigaldada: vastavatesse pesadesse teha lihtne juurdepääs ja kaasas kruvid ja vahendid tagada, lihtne paigaldada seinale.Nautida kiusame tasuta salvestusruumi see lihtne, kuid tõhus lahendus.

5.Must-olla Sport Lovers: Rikastada sinu display meie pesapalli kurikas wall mount.Praktilised ja uimastamise, see mount on mõeldud inimestele, kes armastavad sporti ja esteetika.Ideaalne aksessuaar need, kes otsivad stiilne organisatsiooni ja ekraan.Must-olla iga spordi fänn!

Kohaldatava Inimesi Mees
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut