Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

uus 2-in-1 Elektrooniline Taskulamp, Vile Kohtunik Toonid Vile Veekindel Hädaabi Pilli Väljas Ellujäämise spordi sündmused

Laos
€13.61 €5.03

Sku:

n148149

Sildid:

Uus 2-in-1 Elektrooniline Taskulamp, Vile Kohtunik Toonid Vile Veekindel Hädaabi Pilli Väljas Ellujäämise Spordi Sündmused

Bullet Punkte: 1.Vali Koht: Suur Maht Elektroonilise Vile Tuled.Tõsta oma pilli mängu see elektrooniline vile, mis toodab valju ja selge heli, tagades, et teie juhiseid ei kuulnud iga kord.

2.Täiustatud Ohutus: Uuendada oma ohutus-ja liikluskorraldusseadmed selle elektroonilise vile.Oma taskulamp ja hea heli tungimist meelitada tähelepanu ja hallata rahvahulgad kiiresti ja tõhusalt.See on ideaalne juhendades spordi meeskonnad, signalisatsiooni abi või säilitada inimeste ohutu hädaolukorras.

3.Instant Access: Hoida see pihuarvutite valju vile käepärast oma mugav kaelapaela kinnitamine.Vee-ja ilmastikukindel disain võimaldab usaldusväärne kasutamine mis tahes keskkonnas.Oma valju, selge heli muudab selle ideaalseks spordi -, matka-ja kiireloomuliste olukordade.

4.Sport Koolitust Peab-On: Tõsta oma trainering või mängu kogemusi meie multi-funktsionaalne elektroonilise vile, mis on ideaalne spordi-koolitus, rühma tegevust, kohtunik viled, ja seiklus spordiüritusi.

5.Ekspert Viimistletud: Saavutada top sportlikku sooritusvõimet meie elektroonilise vile on hea sile veljed ja trahvi viimistletud.Koolitajad saavad kasutada meie kompaktne ja ohutu vile ilma ebamugavust või hirmu pikad servad.

Elektroonilise Vile Koos LED-Välklamp Kõrge Detsibelli Jalgpalli, Korvpalli Mängu Kohtunik Koolitus Vile Veekindel Avarii Vist

Bullet Punkte:

1.Multifunktsionaalne Taskulamp: 2 in 1 elektrooniline vile koos kerge.See on elu säästmise signaali vile!Filme saab vaadata mõlemat korraga.

2.Kompaktne/Veekindel IP54: Kerge ja kaasaskantav, lihtne teha.Lihtne kasutada.Ei pea muretsema vihma.Saab ka panna kasti sisse ja tee vile, et vöö või õlapael kiire ja lihtne kasutada hädaolukordades.

3.Toote Kasutamine: Sobib kasutamiseks spordi (õues, spordiüritused), erakorraline häired, kokkupanek hoiatus tellimusi avalikes kohtades.Nõuanded , sõjalise väljaõppe, lemmikloomade koolitus, jne.: Kellel on pilli ümber sarve võib suurendada selle mahtu.

4.Pange Tähele: See toode ei ole mänguasi.Ära lase pilli heli sulgeda oma kõrvu, see kahjustada teie kuulmist.Ärge lubage lastel mängida või kasutada.

Kirjeldus:

Suurus: umbes 118*23*20mm/4.64*0.9*0.79 aastal

Kaal: umbes 35g

Värv: must

Kasutamine: sport (õues, spordiüritused), erakorraline häired, kokkupanek hoiatus tellimusi avalikes kohtades.Nõuanded, sõjalise väljaõppe, lemmikloomade koolitus, jne.Kellel on pilli ümber sarve võib suurendada selle mahtu.

Pakkeleht:

1*Elektrooniline Taskulamp, Vile

Märkus:

See toode ei ole mänguasi.Ära lase pilli heli sulgeda oma kõrvu, see kahjustada teie kuulmist.Ärge lubage lastel mängida või kasutada.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut